2777
2789
پولیپ تو سونو شکمی یا تومعاینه پیداست؟ راستش من با مفنامیک و ترنسید قطعش کردم ولی باز بعد رابطه خونر ...

پولیپ تو سونوی واژینال مشخص هست اما سونو شکمی رو نمیدونم

پولیپ تو سونوی واژینال مشخص هست اما سونو شکمی رو نمیدونم

ای بابا من واژینال ننوشتن برام

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با شکمی هم بشه تشخیص داده بشه ، اما با واژینال رو مطمین هستم که میشه تشخیص داده بشه 

ممنون عزیزم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

سلام عزیزم توروخدا خوندی جوابمو بده برا بیماری پسور یا همون صدف چکردین برا درمانتون آیا حنا زدیم خوب شدین و دیگه برنگشت؟من تازه متوجه شدم که این بیماری دارم و دارم دق میکنم منم اهل اهوازم شما پیش کدوم دکتر رفتین 

سلام عزیزم توروخدا خوندی جوابمو بده برا بیماری پسور یا همون صدف چکردین برا درمانتون آیا حنا زدیم خوب ...

سلام عزیزم ، حنا زدم اما خیلی مراقبت هم میکنم ، بهتر شده اما با شدت کم بعضی وقتا برمیگرده، هرروز حنا میزاشتم 

سلام عزیزم ، حنا زدم اما خیلی مراقبت هم میکنم ، بهتر شده اما با شدت کم بعضی وقتا برمیگرده، هرروز حنا ...

قربونت بگو کجا بدنتون داشتین و چند سال درگیر بودین و اول چقد بود وچقد پیشرفت کرده داخل چه زمانی بخدا من تازه  متوجه شدم دارم دق میکنم میترسم غذا بخورم بدتر بشم همش گرسنه میمونم آیا هنوزم حنا میزنید الان چند وقته حنا زدین یعنی واقعا نتیجه گرفتین از حنا  دکترتون کی بوده شما من نمی‌دونم چکنم برم دکتر یا از طب سنتی جلو برم 

مراقبت هاتون چیه شما درکل دارو شیمیایی الان مصرف نمیکنید دیگه

قربونت بگو کجا بدنتون داشتین و چند سال درگیر بودین و اول چقد بود وچقد پیشرفت کرده داخل چه زمانی بخدا ...

من از انگشتام شروع شد و به کل دستم زد ، شیمیایی یه دوره مصرف کردم که تاثیر نداشت ، بعد هرروز حنا گذاشتم به دستام و با گلیسیرین چرب میکردم و دستکش دستم بود نزدیک دوسال هرروز حنا گذاشتم تا بهتر شد خدارو شکر 

من از انگشتام شروع شد و به کل دستم زد ، شیمیایی یه دوره مصرف کردم که تاثیر نداشت ، بعد هرروز حنا گذا ...

یعنی الان دیگه حنا نمیزارین و خوب شدینه الان  چند وقته ک حالتون خوب شده عزیرم فقط دستاتون بود بدن یأ صورت رو نگرف؟ایا رژیم غذایی نگرفتین؟من ک از ترس شبا بیدارم همش میترسم کل بدنمو بگیره انشالله ک دیگه خوب بشین

یعنی الان دیگه حنا نمیزارین و خوب شدینه الان  چند وقته ک حالتون خوب شده عزیرم فقط دستاتون بود ب ...

چرا الان هنوزم میزارم اما نه دیگه هرروز ، من کلا رژیم غذایی خیلی سالمی دارم ، برای همین تغییری تو رژیم غذاییم ندادم ، خیلی کم رو صورتم هم زد که اونجا رو هم حنا زدم، اما صورتم اصلا مثل دستام نشد شاید بخاطر اینکه زود فهمیدم و حنا رو برای صورت خیلی زود شروع کردم ، یه دکتری تو کرمان هست دکتر طب سنتی هست خودم پیشش نرفتم اما خیلی ازش تعریف میکنن اسمش دکتر یوسفی هست تو اینستا هم صفحه داره ویزیت آنلاین هم انجام میده ، به نظرم خوبه یه ویزیت پیشش بری ، دستایه من اونقدر بد شده بود که از کف دستم خون میومد، اثر انگشت دیگه نداشتم ، برای یه کاری باید میرفتم اثر انگشت الکترونیکی ازم بگیرن اصلا اثر انگشت نداشتم ، انشالله برای شما هم خوب بشه ، فقط استرس نداشته باش چون استرس خودش خیلی بده 

یعنی الان دیگه حنا نمیزارین و خوب شدینه الان  چند وقته ک حالتون خوب شده عزیرم فقط دستاتون بود ب ...

حواست هم باشه که بعضی از حناها توشون مواد شیمیایی قاطی داره یه ذره از حنا رو بزار رویه جایی از بدنت که مشکلی نداره اگر بعد از نیم ساعت پوستت قرمز شد و خارش گرفت اون حنا مواد شیمیایی داره و نزنش اصلا ، پوست رو هم قرمز میکنه که کاملا متفاوت هست با رنگی که حنا میده 

حواست هم باشه که بعضی از حناها توشون مواد شیمیایی قاطی داره یه ذره از حنا رو بزار رویه جایی از بدنت ...

منظورتون فقط قرمزی خود حناس  ک روی پوست میمونه یأ اگ پوستم قرمز بر اثر خارش بشه

منظورتون فقط قرمزی خود حناس  ک روی پوست میمونه یأ اگ پوستم قرمز بر اثر خارش بشه

نه قرمزی خود حنا که خیلی خوبه ، اون قرمزی که بخاطر حساسیت ایجاد میشه ، کاملا متفاوت هست باعث خارش میشه و از حساسیت میاد