2777
2789

سرم نیاسینامید اوردینری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از شوينده صورت سينره راضيم 

و از شوينده كامان ناراضي بودم 

پوستمم چربه 

تقويت مژه سريتا اوكيه ولي تا وقتي استفاده ميكني خوبه 

بعدش ميريزه هرچي درومد

ميسلار واترم دافي استفاده ميكنم خيلي نميزونم خوبه يا نه كارمو راه ميندازه 

اگر سوالي راجب قانون جذب داشتيد بپرسيد بهتون ميگم💎⚡️
اگه تازه میخوای شروع کنی  پایه ترین و ضروری تریناش یه ژل یا فوم شستشو آبرسان و ضدآفتاب هست ک ا ...

قبلا استفاده می‌کردم اما الان میخوام کلا یه روتین بگیرم نمیدونم کدوماااا خوبن بهتر نتیجه میدن 

خودتون نتیجه گرفتید ؟

بله

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حتما ضد آفتاب و یه محصول برای شستشوی صورت استفاده کنید

چه ضد افتابی خوبه من پوستم خشکه

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

برای صورت چرب و با اندکی منافذ اینا رو استفاده میکنم 

میسلار نئودرم 

شوینده نیتروژینا 

تونر لافارر 

آبرسان راکوتن 

مرطوب کننده زردچوبه نیتروژینا 

ضدآفتاب سینره 

به نظرم واقعا رو منافذ اثر داشته 

میخوام کرم دور چشم و سرم ویتامین سی هم بخرم 

شاید یسریامون بچه های ناخواسته خدائیم :(
من هنوزم نمیدونم واسه پاکردن آرایش صورتم چه چیزی اصلیه کدوم مهمه که توی روشویی بزارم هرشب آرایشمو از ...

ژل شستشو درمالیفت بگیررنگ قهوه ای جلدش عالیه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

من از شوينده صورت سينره راضيم  و از شوينده كامان ناراضي بودم  پوستمم چربه  تقوي ...

سنه چوخ فداااا من خودم یه تونر گرفتم گلاب بود انگار صورتم باهاش جوش زد 🥲