2777
2789

بچه بودم نمیترسیدم ولی از ۷ سالگی ب بعد ترسم شرو شد 

خیلی خیلی هم میترسما 

بعد خیلی دوس دارم گربه یا سگ داشته باشم اما میترسم 

بنظرتون راهی وجود داره ک درست شم🥺🤕🤦‍♀️؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودت علاقه داری به حیوانات ولی ترست زیاده، شروع کن از اول کلیپ و عکس ببین ازشون، درموردشون بخون مثلا اخلاق و رفتار هر نژاد گربه مثلا، فکت‌های این شکلی. کلیپ‌هایی رو ببین که با بچه‌های کوچیک بازی میکنن، کنار صاحب‌هاشون هستن، کلی چیز کیوت هست. مرحله بعدی سعی کن مثلا وقتی گربه توی کوچه از سمتت رد میشه فرار نکنی مسیرت رو ادامه بدی. براشون غذا بذار خودت دورتر وایستا نگاهشون کن مثلا. یه قدم بعد برو پارکی جایی که گربه‌ها هستن مثلا، فقط قدم بزن اون‌جا. باز یه کم بعدترش احساس آمادگی کردی برو سمت یکیشون، فقط وایستا نگاهشون کن، به مرور فاصله‌ت رو کمتر کن باهاشون. اگه خواستی مثلا با یه بچه کوچیک‌تر برو که جلوی اون مجبور شی اون آدم قوی‌تره باشی که نمیترسه، اگه آمادگیش رو داری. یا با کسی برو که خودش نمیترسه. یه مرحله بعدتر با کمک طرف یا خودت ناز کن یه گربه یا سگ رو. منم خیلی میترسیدم ولی الان با اینکه یه کم از سگ میترسم ولی ترسم شدید نیست دیگه، حتی دوست دارم داشته باشم تو خونه. تا الان گربه داشتم، پرنده داشتم، لاکپشت و حتی همستر هم داشتم. قبلا از ترس همستر آشناها خونه‌شون‌ نمیرفتم قفسش رو میاورد سمتم جیغ میکشیدم، ولی این اواخر خودم همستر داشتم بچه میومد رو کله‌م هم وایمیستاد😂 این شکلی ترسم رو کم کردم خودم. اگه فکر میکنی ترست خیلی شدیده و اذیتت میکنه شاید فوبیا باشه اصلا.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اگه خودت علاقه داری به حیوانات ولی ترست زیاده، شروع کن از اول کلیپ و عکس ببین ازشون، درموردشون بخون ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی😍😍😍♥️♥️♥️

اگ فوبیا باشه دیگ راهی نداره؟

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی😍😍😍♥️♥️♥️ اگ فوبیا باشه دیگ راهی نداره؟

قربانت😘❤️❤️ چرا عزیزم فوبیا هم درمان میشه، از یه روانشناس خوب آدم کمک‌ بگیره حل میشه و دیگه اذیت و آزار نداره اون ترسه برای آدم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "