2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاااااااااا درسته  مزخرفترین کار دنیا ازذواجه 🤮🤮 فقط آدم باید خونه ی پدری بمونه ، خودشم ...

کاش میشد میتونستم برگردم عقب این حرفا رو به خودم بگم

لطفا منو تو تایپک های مذهبی اد کنی دارم ایمانم از دست میدم  
من اومدم بگم ولی کلمه سیاستو دیدم پشیمون شدم اخه ادم با کسی که دوسش داره هم با سیاست برخورد میکنه مگ ...

سیاست چیز بدی نیست 

من تو رابطم همه میگن سیاست داری و این فقط کنم می‌کنه همه چی بهتر بشه و کارها راحتتر پیش بره

واقعاااااااااا درسته  مزخرفترین کار دنیا ازذواجه 🤮🤮 فقط آدم باید خونه ی پدری بمونه ، خودشم ...

خب تنهایی رو چیکار کنه ادم؟

همه دوست دارن یه خانواده داشته باشن بچه داشته باشن 

بهتره ادم زود ازدواج نکنه از جوونی لذت ببرع بعد بفکر ازدواج باشه

با خانواده شوهر تو یه ساختمون که هیچ تو یه شهرم نمیشم

از اول باهاشون گرم نمیگیرم و هیچ وقت اونا خواهر یا مادر من نیستن همون طور که منو دختر خودشون حساب نمیکنن 

درحد سلام و احوال پرسی هم صحبت میشم

باهاشون مسافرت نمیرم 😕😕

مشکلم با خانوادشه با شوهرم مشکل ندارم نمیدونم

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم