2777
2789

غر نزن،صبور باش و فورا اعتراض نکن،گله خانواده شو نکن بلکه احترامشون کن،از ته دل کمکی احتیاج داشتن بکن،اما حد و مرزها رو حفظ کن،مگر اینکه ادمای نامهربون و نفهمی باشن،اونوقت شده الکی،پیش همسر ازشون تعریف کن و بگو که دوسشون داری تا اعتمادشو جلب کنی.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

اول اینکه روی کارهایی که باید انجام میدادم پافشاری میکردم  مثلا ادامه تحصیلم  کار  و اموزش که همسرم مخالفت کرد بشدت 

دوم اینکه حتما حتما حتما از نظر مالی مستقل میشدم بعد ازدواج میکردم  

سوم اینکه زود بچه دار نمیشدم حداقل ۸ سال بعد از ازدواجم بچه میاوردم 

چهارم اینکه شوهرم رو موظف میکردم ماهیانه حداقل یک چهارمه حقوقشو بریزه برام و روش حساب نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده شوهر تو یه ساختمون که هیچ تو یه شهرم نمیشم از اول باهاشون گرم نمیگیرم و هیچ وقت اونا ...

منم قرارع با اونا زندگی کنم

میشه بگی چجوری باشم

خَسته‌از‌جَماعت‌ِزِنده‌کُش‌ِمُرده‌پَرست:))
خب تنهایی رو چیکار کنه ادم؟ همه دوست دارن یه خانواده داشته باشن بچه داشته باشن  بهتره ادم زود ...

نه ربطی نداره 

ببین از متاهل ها بپرس ، باور کن حداقل هشتاد درصد از ازدواج پشیمونن

بوی نم بارون 😍🌧️☔
واقعاااااااااا درسته  مزخرفترین کار دنیا ازذواجه 🤮🤮 فقط آدم باید خونه ی پدری بمونه ، خودشم ...

واقعا زندگی روزمره تو خنه پدریو ترجیح می دین 

من الان تو این شرایطم و گاهی اوقات حس می کنم از تنهایی و یکنواختی دارم دیوونه می شم البته من هیچ دوستی هم ندارم

🌻💜🌻💜🌻

اولین چیز اینکه عروسی می‌گرفتم 😔😔

عروسیه ما خورد به کرونا، و عروسی نگرفتیم فقط عکس و اتلیه و اینا رفتیم، بعد قرار بود باباش اینا عروسی بگیرن برامون بعد از کرونا، حالا هم کلا زدن زیرش😔😔 با اینکه پول دارن ولی به روی خودشون نمیارن. 

خودمونم الان نداریم دیگع هزینه سالگرد کنیم، واقعا ناراحتم از این بابت، هرعروسی ای که میرم همش ته دلم غصه دارم که چرا من نشد عروسی بگیرم

حَسبی الله💫🍃
نمیتونستید یکم بمونید کرونا تموم بشه؟خیلیا مثل تو بودن

آخه ما دیگه خیلی وقت بود که نامزد بودیم، نزدیک ۴ سال میشد. البته من خودم مشکلی نداشتم ولی خانواده ها میگفتن دیگه صبر نکنید معلوم نیست کی تموم شه. واقعا هم خیلی طول کشید کرونا، ما اوایلش بودیم الان دوسالو نیمه ازدواج کردم تازه امسال شرایط یه کم خوب شد. 

اونا میگفتن بعد کرونا سالگرد میگیرید منم گول خوردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حَسبی الله💫🍃
خوبه یکیو مثل خودم پیدا کردم، هرچند دوست ندارم هیچکس زندگیش مثل من کسل کننده باشه❤

زندگیم کسل کننده نیست ولی خودم آدم کسل کننده ای ام.آرومم و انقدر خودم با خودم خوش گذروندم و تنها بودم دیگه خسته شدم دلم یه کسیو کنارم میخواد که همیشه باشه.وقتی نیست ازش بخوای باشه.با دوست و رفیق نمیشه اینطور رفتار کرد اونا زندگیه خودشونو دارن و نمیتونن همیشه کنارت باشن.از طرفی تو براشون غریبه ای و مسوولیتی نسبت بهت ندارن.کاش یکی درکمون میکرد و انقدر نمیگفت از مجردیت لذت ببر و با دوستات باش:/