2777
2789
عنوان

درد تخمدان یک ساله

179 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام من ۲۲ سالمه ازدواج هم نکردم  تقریبا یه سال پیش ی درد خفیفی حالت گرفتگی داخل تخمدان چپم احساس کردم که با حرکت بیشتر حس میشد دردم

تا اینکه بعد ی هفته دردش یهویی خیلی بیشتر شد جوری ک میخوابیدم نمیتونستم پاشم ،رفتم سونوگرافی و برای اون خیلی اب زیاد خوردم ک از مثانه هم سونو بگیره به خاطر راه رفتن زیاد و اون آب خوردن زیاد دردم خوب شد یا بهتره بگم کمتر شد سونوگراف گفت هیچ مشکلی نیست و الان یه ساله من همچنان گاهی اوقات درد و حس میکنم زمان پریود و تخم گذاری بیشتر این درد و دارم ولی کلا هستش این درد ماهی ی بار حداقل

یعنی دچار پیچش تخمدان شدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکلی بود حتما تو سونو معلوم میشد منم تقریبا همین مشکلو داشتم سونو دادم گفتم یه مقدار تنبلی تخمدان داری وقتی تو سونو چیزی نشون نداده جای نگرانی نیس شاید دردای عصبی باشه یا مثلا طبعت سرده پیش متخصص طب سنتی هم برو

کاربرسابق
شما پریودت منظم بود؟ چون برا من حتی یه روزم جا ب جا نمیشه

من منظم نبود پریودم ومدام هم تخمدان سمت راستم تیر میکشید بعد سونو دادم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری دارو مصرف کردم الان خوب شدم خداروشکر پریودمم منظمه شمام اگه تنبلی تخمدان داشتی هم پریودت عقب میفتاد هم تو سونو مشخص بود نگران نباش چیزه خاصی نیس

کاربرسابق