2777
2789
عنوان

دعوای بد با مادر شوهرم

411 بازدید | 29 پست

سلام دوستان جریان از این قرار که امروز صبح شوهرم بهم زنگ زد و گفت برام پول کارت به کارت کن منم باهاش بحث کردم گفتم خستم نمیتونم من با مادرشوهرم زندگی میکنم و برای بیرون رفتن حتما حتماااا باید همراهم باشه شوهرم گفت باشه زنگ زد به مادرشوهرم گفت تو این کارو بکن اینم با کلی متلک گفت باشه منم همون موقع زنگ زدم شوهرم گفتم عیب نداره من این کارو میکنم مادرشوهرم باهام لج کرد گفت خودم میرم بی محلیم کرد دوباره زنگ زدم گفتم بهش بگو که این کارو میکنم و دوباره حرفا بی اهمیت کرد منم داد زدم بهش گفتم خجالت نمیکشی زنگ زد به شوهرم گفت تو بهت با تشکیل زندگی که دادی به منم گفت خیلی گوه میخوری چندبار تکرار کرد چیکار کنم به نظرتون من مقصرم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا اول گفتی نه بعد نظرتو عوض میکنی؟

تو لحبازیو شروع کردی

چندسالته؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

خوب چرا اینجوری میکنی وقتی گفتی نمیرم بذار مادرش بره 

اصلا باهم زندگی کردن و با نگهبان بیرون رفتن یعنی چه؟اگر صلاحیت بیرون رفتن نداری چشمشون کور خودشون کارت به کارت کنن اگر داری این بادیگارد بردن یعنی چی!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست