2777
2789
عنوان

شستن بچه

280 بازدید | 7 پست

سلام ...من یه آدم بسیار وسواسی ام

بچم دوسالشه...هنگامی که پوشک آغشته به جیشو عوض میکنم یکم وسواس برای شستشوش پیدا کردم‌...لطفا نظر بدید بلکم از این حالت رهایی پیدا کنم...طریقه شستن هاتونو محبت کنید با جزئیات 

راحت بشور ، پوشکش کن ، نهایتا ۱ دقیقه هم دستتو با مایع دستشویی بشور ، دختر خاله من پزشک فوق تخصص هست باور کن بچه شو که میشوره دیگه حتی دستشو با آب خالی هم نمیشوره ، کلا میخوام بگم حساس نباش ، من خودمم وسواسی ام ولی مقداری میکروب سیستم ایمنی بدن رو قوی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره.برو پیش روانپزشک حتما دارو بگیر و درمان کن خودتو.بچه رو هم وسواسی میکنی.

شما چطوری می شورید ...آیا با یه دست شلنگ و با دست دیگه محلول میشورید یا نه مثل من کله کمر به پایینشو فقط شلنگ میگیرید

راحت بشور ، پوشکش کن ، نهایتا ۱ دقیقه هم دستتو با مایع دستشویی بشور ، دختر خاله من پزشک فوق تخصص هست ...

شما چطوری می شورید ...آیا با یه دست شلنگ و با دست دیگه محلول میشورید یا نه مثل من کله کمر به پایینشو فقط شلنگ میگیرید

شما چطوری می شورید ...آیا با یه دست شلنگ و با دست دیگه محلول میشورید یا نه مثل من کله کمر به پایینشو ...

من مجردم ولی با این که وسواسم گاهی اوقات که خواهرزاده ام رو میشورم در حد نهایتا ۵ دقیقه بچه رو از باسن تا پایین پاهاش با آب خالی میشورم ، همین ، البته بچه ۳ سالشه ، به خاطر همین طول میکشه ، بعد پوشک کردن هم دستامو با مایع دستشویی ۱ دقیقه ای میشورم ، تمام .

شما چطوری می شورید ...آیا با یه دست شلنگ و با دست دیگه محلول میشورید یا نه مثل من کله کمر به پایینشو ...

عزیزم پسر من کوچیکه روشویی رو شیر بلند زدم زیر شیر میشورم.ولی محل رو هم میشورم.الان دیگه هوا داره سرد میشه.سرمامیخوره اینجوری