2777
2789

ساعت سه از صدای ناله ش بیدار شدم ۳۸/۷ بود آبش سریع لباساشو درآوردم فقط لباس زیر موند استامینوفن دادم بش تن شویه پاشویه ش کردم ولی از اونموقع تا الان بین ۳۷/۷ تا ۳۸ در رفت آمده کمتر نمیشه 

الآنم پیاز گذاشتم کف پاش 

چه کنم؟؟؟ شیاف نداریم

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای هندونه خوب نیست یکم بدی؟ من یه حمد میخونم براش

هندونه نداریم ☹️ 

تا حالا اینجوری تب نکرده بود که پایین نیاد نمی‌دونم چه کنم 

حالا ببینم پیاز میاره پایین یا نه

هندونه نداریم ☹️  تا حالا اینجوری تب نکرده بود که پایین نیاد نمی‌دونم چه کنم  حالا ببینم ...

عزیزم انشاالله که خوب میشه نگران نباش

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
شربت پروفن نداری؟پروفن زود میارع پایین  فعلا محبوری یکسره‍ با اب ولرم زیر گردن کشاله رون اینا ...

نه ندارم شیاف هم خیلی خوبه 

اگه پیاز جواب ندادم دوباره پاشویه میکنم 

ممنونم

پاشوئه با اب ولرم مخصوصا زیر بغل کشاله رون و گردن خسلی کمک میکنه اگه پوشکیه حتما پوشکو باز کن 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩