2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم

244 بازدید | 30 پست

حاملم ولی همش حس میکنم نمیتونم بچه داری کنم حس میکنم دوسش ندارم اصلا کششو ندارم ازاونور واسه این حسم عذاب وجدان دارم دلم میخواد یه بلایی سرخودم بیارم حوصله خودمم ندارم دیگه چیکارکنم بنظرتون

چرا نتونی 

اگ امادگی نداری چرا بچه دار شدی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی به دنیا بیاد ممکنه تا چند هفته هم حتی بهش حسی نداشته باشی ولی یواش یواش عاشقش میشی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

عزیزم 

وقتی بچه بیاد

انرژی و حوصله ش هم میاد

خودم ناخواسته باردار شدم

سریع بعد عروسیمون 

تا موقع زایمانم ناراحت بودم از این اتفاق 

ولی وقتی دنیا اومد

انگار دنیا رو بهم دادن

همش میگم چه حیف لذت نبردم از بارداریم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

افسردگی بارداریه

حتما با روانشناس صحبت کن

خودت رو سرگرم کن سریال ببین کتاب بخون درمورد بچه داری اطلاعات کسب کن

۸ میلیارد آدم رو کره زمین رو مامانشون بزرگ کردن تنها شما نیستی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

غیر ارادیه نگران نباش هم بزرگش میکنی هم خوب ازش مراقبت میکنی  الانم بخاطر حاملگی هورمون هات و خلق و خو به هم ریخته بگیر بخواب پیاده روی صبح گاهی هم بزار تو برنامت برا بچه خوبه نهایتا تو خونه هم میتونی صبح ها 40 دقیقه پیاده روی کنی

اوایل بارداری کلا آدم پر از حس ناراحتیه

مخصوصا اگه ناخواسته باردار شده باشه

هورمونات هم بهم ریخته 

تو دپرس بودنت بی تاثیر نیست

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه