2777
2789
عنوان

تشریف بیارید میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 315 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرام  هردعایی به دلت اومد برام بکن  قلبم گرفته مجرد و بیکارم. خیلی محتاج دعام 😔 الهی ...

خواهر گلم الهی به زودی خوشبخترین عروس بشی و اگه دنبال کاری بهترین شغل نصییبت بشه ممنون میشم شما هم برای حاجت دل من دعا کنید

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

نرگسم دوست عزیز. خیلی التماس دعا. قابل باشم دعاگوت هستم

حتما قابلی گلم خیلی دعام کن ممنون از دل مهربونت

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الهی که به زودی زود مادر بشید شما هم برای حاجت روایی من دعا کنید لطفا ممنونم ازتون

الهی آمین

چشم عزیزم حتما الهی به زودی حاجت روا بشی

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�
برای من فاطمه، قبول باشه

حاجتت روا فاطمه خانم شما هم برای حاجت من دعا کن ممنونم ازت

سلام  اول اللهم عجل لولیک الفرج دوم برای بچه هایی ک همشون ب نوعی مشکل داره همه بچه هستن سیده فا ...

الهی امین عزیز دلم لطفا شماهم برای حاجت قلبی من دعا کنید ممنونم 

فاطمه اول به نیت شادی روح پدرم  دوم عاقبت بخیری خانواده پدرم  سوم حل مشکلات خودم

الهی امین عزیز دلم لطفا شماهم منم دعا کنید حاجت روا بشم ممنونم

برای من دعا کن خیلی محتاجم . ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم برام دعا کن فقط خیلی خ ...

عزیزم الهی که معجزه وار زندگیتون درست بشه اونجوری که دوست دارید. التماس دعا دارم گلم

مریم و مادرش  شدید محتاج دعا

حاجتتون روا عزیزم شما و مادرتونم برای من دعا کنید لطفا ممنونم

به اسم کاربریم توروخدا دعا کن مشکلم زود زود حل بشه.

ان شالله به زودی حل میشه گلم شماهم منو دعا کنید ممنونم