2777
2789
عنوان

رشد جنینم سه هفته عقبه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5864 بازدید | 65 پست

اگر ای یو جی ار نباشی من  بچم همینجوری بود دکترم دکتر حسین کریمی رئیس بخش زنان بیمارستان مجیبیان یزد ی پیر مرد ۷۰ ۸۰ ساله با هم هم قرص پرگنا کر داد با شیر خشک لیدی میل هفته ۳۴ ماشاالله ماشاالله بچه ۲۶۰۰بود دکتر گفت حالا بیا بشین ببینم چ خوردی چی وردی اینا رو میخوردم هز چی بودم درو میکردم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونوی رنگی دادی که جریان خون جفتتوبرسی کنن؟؟؟

اره فرستاد گف فعلا مشکلی تو خون‌رسانی جفت نیس اما خیلی کوچولوعه

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
مولتی ویتامینامو زیادکرد و لیدی میل هارو گف دولیوان بخورم

دکتر لیدی میل به منم داد🤢

بهداشت گفت فقط وزن خودتو زیاد میکنه برای تقویت بچه فقط چیزای مقوی بخور صبحانه کامل ،شیره انگور،بادام درختیو...

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
اگر ای یو جی ار نباشی من  بچم همینجوری بود دکترم دکتر حسین کریمی رئیس بخش زنان بیمارستان مجیبیا ...

توروخدا؟چند هفته عقب گفته بودن؟؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
سلام من تا ۳۴ هفته رسوندم بعضی از جاهای بدن بچم تا ۳۱ یا ۳۰ هفته بیشتر رشد نکرده بود وزن ۳۳ هفته رو ...

عزیزم ۳۴ هفته به دنیا اوردی دستگاه رفت؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من ای یو جی آر بود بچم مشکلی نبود و وزن گرفت طی دو هفته الان یکسالشه 

چند کیلو بدنیا اومد؟؟؟توروخدا؟

خیلیم کوچولونیست پسرمن ۳۶ هفته ۲۲۰۰دنیااومد...فقط استرس نداشته باش

توروخدا؟ بعدش وزن گرفت؟؟

عزیزم ۳۴ هفته به دنیا اوردی دستگاه رفت؟

نه دختر من دکتر سنوی بی سواد گفت مشکل داره و ای یو جی اره وزنشم گفت ۱۸۰۰ ولی دختر من سالم با وزن ۲۳۴۰ توی ۳۴ هفته به دنیا اومد دستگاه نرفت ولی سه روز نگهش داشتن

سلام من تا ۳۴ هفته رسوندم بعضی از جاهای بدن بچم تا ۳۱ یا ۳۰ هفته بیشتر رشد نکرده بود وزن ۳۳ هفته رو ...

ای جان بعدش مشکلی نداشت؟؟؟وزن گرف؟

آره من بودم نینی من ۱۶۰۰بود الانم ۳ سالشه🤩 اصلا نگران نباش فقط باید حسابی خودتو تقویت کنی

توروخدا؟؟چند هفته چند کیلو بدنیا اومد؟؟؟