2777
2789
عنوان

رشد جنینم سه هفته عقبه😭

5864 بازدید | 65 پست

دوستان کسی تجربه داره؟؟؟امروز ۳۴هفته و ۲روزم اما رفتم سونو ۳۱ هفته دید و وزنش ۲ کیلو خیلیییی نگرانم کسی تو این شرایط بوده؟نینیش بدنیا اومده؟؟؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

دکتر سنو چی گفت؟

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترت چی میگه

مولتی ویتامینامو زیادکرد و لیدی میل هارو گف دولیوان بخورم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
قلب و چیزاش اوکی بودن ؟ به حساب سونو قبلیهات میگی

اره گفت خوبه ولی عقبه

آره من بودم نینی من ۱۶۰۰بود الانم ۳ سالشه🤩

اصلا نگران نباش فقط باید حسابی خودتو تقویت کنی

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥

وزن نرماله جنین موقع زایمان بهتره بین ۲۵۰۰تا۳۵۰۰باشه

حالا اگه طبیعی هستی که خیلی وقت داری اگه سزارین هستی هم جای نگرانی نیست خودتو تقویت کن چیزایی که برای رشد جنین خوبه بخور مکملاتو هم حتما بخور