2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه میاین،من میترسم

147 بازدید | 17 پست

بچم نزدیک هشت ماهشه ، دو ساعت پیش وقتی لباسشو درمیاوردم ، صدا انگشتا دستشو شنیدم ، دل درد بود و گریه میکرد ، برا همین مقاومت می‌کرد ، نمیذاش دستشو بکشم بیرون ، الان خیلی میترسم ، چطوری بفهمم چیزیش نشده ؟؟؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چطوری کشیدی 

همیشه همینطوری لباسشو عوض میکنم اما ایندفعه نمیدونم از داخل بلیز ، انگشتاشو چه مدلی کرده بود که اینطوری شد 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
همیشه همینطوری لباسشو عوض میکنم اما ایندفعه نمیدونم از داخل بلیز ، انگشتاشو چه مدلی کرده بود که اینط ...

اگه چیزی شده باشه خدایی نکرده بیقراری میکنه اگه آروم بازی میکنه دستشو تکون میده هیچی نشده نگران نباش 

به انگشتاش دست بزن اگر چیزی شده باشه دردش میاد و گریه میکنه. انشاالله که چیزی نشده.

الان که خوابه دست به دونه دونه انگشتاش زدم ، گریه نکرد،

بعد از اون اتفاق چهاردست پا میشد و گریه هم نمیکرد، اسباب بازی هم دستش میگرف

الان که خوابه دست به دونه دونه انگشتاش زدم ، گریه نکرد، بعد از اون اتفاق چهاردست پا میشد و گریه هم ...

خوب پس خدا رو شکر اتفاقی نیوفتاده. من چون پسرم یه بار افتاده دستش شکسته تجربه دارم. اگر بهش دست بزنی دادش میره هوا. 

اگه چیزی شده باشه خدایی نکرده بیقراری میکنه اگه آروم بازی میکنه دستشو تکون میده هیچی نشده نگران نباش ...

آره بعدش هم بازی کرد هم یکم غذا خورد هم اینکه چهاردست پا میشد ، ولی من دارم از درون داغون میکنم خودمو

خوب پس خدا رو شکر اتفاقی نیوفتاده. من چون پسرم یه بار افتاده دستش شکسته تجربه دارم. اگر بهش دست بزنی ...

همسرم هم همینو میگفت ولی من خیلی حساسم ، نمیدونم خوبه یا بد ،

هی میگم آخه چرا اینقدر زود صدا قرچ داد ، خیلی بده این چیزا 

آره بعدش هم بازی کرد هم یکم غذا خورد هم اینکه چهاردست پا میشد ، ولی من دارم از درون داغون میکنم خودم ...

داکونیوز نشو منم اینجوری بودم کلب پیر شدم اگه خدایی نکرده چیزی بشه بچه آروم نمیمونه 

داکونیوز نشو منم اینجوری بودم کلب پیر شدم اگه خدایی نکرده چیزی بشه بچه آروم نمیمونه 

پس میدونی من دارم یا خودم چیکار میکنم، وقتی همچین چیزی پیش میاد نمیتونم آروم باشم، خصوصا درمورد بچه، 

آره تو راس میگی 

بچه مادر آروم و سرزنده میخواد 

پس میدونی من دارم یا خودم چیکار میکنم، وقتی همچین چیزی پیش میاد نمیتونم آروم باشم، خصوصا درمورد بچه، ...

اره منم اینجوری بودم الان که پسرم ۵ سالش شده بهترم ولی خودمم اعصابی شدم از استرس بیخود و بی جهت

اره منم اینجوری بودم الان که پسرم ۵ سالش شده بهترم ولی خودمم اعصابی شدم از استرس بیخود و بی جهت

نمیدونم اینایی که چن تا چن تا بچه میارن ، چطوری بزرگشون میکنن ! یا قدیمیا 

ماها با یدونه خودمونو تلف میکنیم ،

دوباره، یه بارم الان انگشتاشو دست میزدم ببینم گریه نمیکنه ،

من حتی اگه چیزی هم نشه عذاب وجدان میگیرم،

تاحالا هیچ بچه ای رو حتی شلوغ ترینشون رو هم که مامانش میگفت بزن نزدم