2777
2789
عنوان

پی آر پی صورت کسی هست انجام داده باشه🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 518937 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روی پوست همون اول قرمزی و التهاب داره؟اگه آره چقدر طول میکشه تا رفع بشه؟

جای سوزن یکم معلومه اما بعد پنج شیش ساعت کامل میره

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

من انجام دادم.

دفعه اول پیش متخصص همه چی عالی بدون ورم. پوست صورتم شفاف و روشن شد. دفعه دوم پیش دکتر کم تجربه  کاش نمیرفتم. صورتم ورم کرد. تمام نواحی تزریق لک شده  انگار کل صورتم خال قهوه‌ای داره. خدا نگذره ازش خرابکاریشم قبول نمیکنه

مرسی که جواب میدی تاپیک های من تار عنکبوتیه😂  الان آبکشم امروز  بار دوم رفتم بعداز دوماه ...

چند روز بعد پی ارپی صورت خودش نشون داد؟؟؟

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم