2777
2789

من یبار درست کردم

ی مرغ کوچولو رو از وسط نصف کردم و تو پیاز و زعفرون و نمک خابوندم. بعد 4ساعت تو روغن شناور سرخ کردم

مزش خوب بود ولی ن در اون حد ک اونهمه روغن براش مصرف کردم😂😂😂😂 هنوز غصه میخورم ک اینهمه روغنو حروم کردم😂😂😂😂

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رون کامل رو بزار کامل بپزه ولی له نشه.

از تو آب دربیار آبش بره.بعدش تو روغن خیلی داغ و زیاد سرخش کن .

با رب انارو گردو سرو کن . 

یا میتونی تو دولیوان اب و روغن بزاری بپزه ابش کشیده میشه تو روغن خودش سرخ میشه



جوجه رو از وسط دو نصف میکنند با پوست تو رو غن‌داغ غوطه ور میکنند و می‌پزند ،بعدم سس انار

پس روغن زیاد میخواد😱😱😱😱 نظرت راجعبه زرشک پلو

 چیه🤣

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤
پس روغن زیاد میخواد😱😱😱😱 نظرت راجعبه زرشک پلو  چیه🤣

آره باید تو یه قابلمه پر روغن باشه ،زرشک پلوس بکن ،اگه هواپز داری بزار تو هواپز ،البته قبلش من مزه دار میکنم ،اونم باید با پوست باشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز