2777
2789
عنوان

اگه بخوام یه نفرو بکشم چطور این کارو بکنم خستم کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 17447 بازدید | 49 پست

اگه میبینی داره بهت کم محلی میکنه تا آزارت بده تو هم نمیتونی طلاق بگیری و هی داری اذیت میشی تنها راهش اینه تو هم مثل یه هم خونه بهش نگاه کنی و تنهایی از زندگی خودت و دخترت لذت ببری به خودت برس و برا خودت باش انگار نیس

توام خوش گذرون باش.به خودتو دخترت برس.قطعا سخته اولش فک کن تو زندگیت نیست 

تا بگن ولگرد شده

مردم اطرافمون یا پدرومادرش سریع میگن ولگرد شده و بی آبروشده و...

خدابزرگه❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور زندگی برای تو زهر شده قطعابرای اونم همینطوره

یکی تورو مدام نفرین کنه و متنفر باشه ازت میری باهاش حرف بزنی؟ خب نمیری دیگه جان من

اگه میخواید زندگی کنید باید باید باید جفتتون بخواید و براش راه حل پیدا کنید اگر نمیتونید مشاور بگیرید و اگر هیچ راهی نیست جدا شید

از رو ناچارا این جیزا میاد تو ذهنم بزرگای لعنتی نمیزارن طلاق بگیریم میگن عیبه به خاطر دخترت ولی خدا ...

میدونم عزیزم درک میکنم چی میگی

ولی یجورایی سعی کن نادیدش بگیری سعی کن به خودت و بجا برسی حسابی

میدونم سخته ولی سعی کن 

اگه میبینی داره بهت کم محلی میکنه تا آزارت بده تو هم نمیتونی طلاق بگیری و هی داری اذیت میشی تنها راه ...

اگه خرجیمو بده به خدا واسه خودم زندگی میکنم مشگل اینجاس دوقرون از دستش بیرون نمیاد واسه تودش لباس مارو دار میگیره مگه هزارتا التماسش  کنم تا ۲۰۰ تومن بهمون بده 😭

خدابزرگه❤❤
چطور زندگی برای تو زهر شده قطعابرای اونم همینطوره یکی تورو مدام نفرین کنه و متنفر باشه ازت میری باه ...

از خداشه جدا بشیم نمیدونم با کی در ارتباطه که از ماها دل کنده

فقط میگه مهریتو نمیدم طلاقت میدم

منم خونوادم ندارن بهم بدن بیفتم دنبال کارای مهریه

واقعا نمیدونم چخ خاکی تو سرم بریزم 

میدونه از طرف خونوادم هیچی برنمیاد مجبوره بزنه تو سرم بشینم زندگی کنم😔😭

خدابزرگه❤❤
تا بگن ولگرد شده مردم اطرافمون یا پدرومادرش سریع میگن ولگرد شده و بی آبروشده و...

ن اونطور ک همش بری بیرون.تو خونه شاد باش با دختر بگو بخند کز نکن.عصبی نباش.خودتو سرگرم کن.کلاس بنویس اگر میتونی

اگه شوخی میکنی عیبی نداره،  ولی جدی جدی دنبال کشتن و اینا نباشی😉حتما بهتر از همه میدونی که زندگی همه رو نابود میکنی اینجوری.  

ازش پول بگیر و خودت برو دکتر،  اگه پول نمیده فعلا از خانواده ش بگیر و تقاضای طلاق بده برای عسر و حرج،  اگر خانوادشم به بهبود رابطه تون کمک نمیکنن میتونی شکایت کیفری و حقوقی نفقه کنی که اتفاقا کیفری خیلی زود جواب میگیری و میتونی با حکمش راحت طلاقت رو بگیری. این فقط بهتر از فکر به خودکشی یا قتل هست،  وگرنه همه ی اینا برای وقتیه که واقعا هیچ دلیلی برای موندن توی زندگیت نداشته باشی،  اگه میتونی به کمک مشاور و روانشناس خودت زندگیت رو بسازی که بهترین کاره و احتیاج به به شکایت و دادگاه هم نداری. 

اگ بهت پول نمیده چارش اینه که اون شبی ک نمیاد خونه ساعت ۳ شب شده قید ابرو رو بزن زنگ بزن پدر شوهرت بیاد خونت و ابرو و حیثیت برای شوهرت نزار ...چرا تحمل میکنی که شب خونه نیاد دنبال خوش گذرونیش باشع ...از این ابرویی ک میخای ازش بریزی بزار چیزی گیرت بیاد پدرشوهرت وظیفشه که خرج و تو بچتو بده وقتی شوهرت نمیده پیش اونا ک ابروی شوهرتو ببری مجبوز مشین یا تو سر شوهرت بزنن ک خرجیتو بده یا خودشون تو کارتت پول بریزن

الهی بگردم خیلی سخته ادم از طرف خانواده حمایت نشه😞

اینجوری پس خودتی و خودت 

اگه خرجتو میده خرجی خونه رو میده توام به فکر خودت باش سعی کن یه حرفه ای یاد بگیری کم و بیش یه کار و درآمدی کسب کنی دوست پیدا کن 

سر به سرش نذار توام یه جور وانمود کن انگار وجود نداره 

اگ بهت پول نمیده چارش اینه که اون شبی ک نمیاد خونه ساعت ۳ شب شده قید ابرو رو بزن زنگ بزن پدر شوهرت ب ...

پدرشوهرم عمومه شوهرمم پسرعموم میشه

به خدا دیگه رویی ندارم که بگم باز دعوامون شده😔😭

اون عموی بیچارم تازه داداششو یا عموی دیگمو از دست دادم تو غم و اندوه بهش چی بگم به خدا که خجالت میکشم

خدابزرگه❤❤
الهی بگردم خیلی سخته ادم از طرف خانواده حمایت نشه😞 اینجوری پس خودتی و خودت  اگه خرجتو میده خ ...

سخته کسی نداشته باشی یه مادر پیر دارم که همش مریضه رو دوش داداشم افتاده پدرمم چندین ساله فوت کرده

خسته شدم 😔😭

به خدا که خسته شدم از زندگی کردن 

خدابزرگه❤❤
پدرشوهرم عمومه شوهرمم پسرعموم میشه به خدا دیگه رویی ندارم که بگم باز دعوامون شده😔😭 اون عموی بیچا ...

برای مرد جماعت دل نسوزون .وقتی پسر به این نامردی تربیت کرده دل سوزوندن نداره .تو داری فدای اونا میشی ..هیچ کسی ام اخرسر نمیگ دستت درد نکنه ..ما هم ازدواج فامیلی کردیم اصلا ابایی ندارم پسرشونه بزنن تو سرش درست رفتار کنه ما کم با بچه داریم پیر و کور میشیم هنوز بیاییم بچه اونام تربیت کنیم ...دعوا جانانه راه بنداز ک هیچ کدومشون تو خاب ندیده باشن ...درست میشه به خدا همشون عین موش میشن