2777
2789
عنوان

اگه بخوام یه نفرو بکشم چطور این کارو بکنم خستم کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 17475 بازدید | 49 پست
دوروزه مریضم همش سرفه میکنم ولی مثل خر نمیاد منو ببره دکتر تب دارم اب ریزش بینی تمیاد منو ببره دکتر ...

دلم برات گرفت. عزیز دلم. تنت سلامت. تنش پر از درد

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوروزه مریضم همش سرفه میکنم ولی مثل خر نمیاد منو ببره دکتر تب دارم اب ریزش بینی تمیاد منو ببره دکتر ...

باور کن بیشتر مردای ایرانی همینقدر بیخیالن همین دیشب داشتم یه تاپیک میخوندم دختره نوشته بود من دارم فلج میشم ولی شوهرم پول برمیداره میده مادرش که بره دکتر

مگه میشه وجود نداشته باشه عزیزم اکه اونقدر درحقت ظلم کرده خدا جوابشو میده به شرط اینکه قلبا بسپاریبه خدا

چراآرزو میکنی بمیره؟ اگه ظالمه زنده بمونه تاوان بده اونوقت خودش آرزوی مرگ کنه

طلاقت رو بگیر به هر قیمتی برو پی یه شغلی چیزی اونم بسپار به خدا

میدونم خیلی سخته ولی میگم فکرای بد به سرت نزنه

از رو ناچارا این جیزا میاد تو ذهنم

بزرگای لعنتی نمیزارن طلاق بگیریم میگن عیبه به خاطر دخترت ولی خداشاهده داریم عذاب میکشیم هیچکس تو زندگی من نیست که بدونه چه زجری میکشم😭😭😔😔

خدابزرگه❤❤

بیا تاپیک اخرم ایشالله حاجت روابشی

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
مگه میشه وجود نداشته باشه عزیزم اکه اونقدر درحقت ظلم کرده خدا جوابشو میده به شرط اینکه قلبا بسپاریبه ...

روزی ده دقیقه باهام حرف نمیزنه انگار فقط همخونه ایم میاد شامشو کوفت میکنه میره میخوابه جدا

تازه گاهی وقتا تا صبح خونه نمیاد 😔

خدابزرگه❤❤

امضاتو بخون 

خدا بزرگه...

خیلی زیادتر از فکر ما خدا بزرگه توکل به خدا کن درست میشه ان شاالله

نفرین نکن دیگه ببین شرایط بهتر نمیشه

شاید خوب شد