2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟

65 بازدید | 11 پست

من تا یه رفتار بد یا متفاوت از دوست و آشنا میبینم سریع دلزده می‌شم نسبت بهشون و از ترس خودم و میکشم کنار، به خاطر همین خیلی روابط دورادوری باهمه دارم، چی کار کنم؟ رفتارم اشتباه؟دلم میخواد مثل کسایی باشم که کلی دوست و آشنا دارن.

اول خدا، آخــــــــر هم خدا.

میفهمم منم ادمارو از خودم دور میکنم 

اما خب اگ دوست داری ک ادم دورت باش باید اخلاقتو عوض کنی و بدبینی نسبت ب ادمارو بریزی دور

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست نظر همه آدم هارو جلب کنی و با همه بگی و بخندی 

بالاخره افرادی هم پیدا میشن که به سلیقه تو بخورن با همونا رفت و آمد کن و صمیمی شو ولی توقعت از آدم ها رو به صفر برسون تا آسیب نبینی و از چشمت نیوفتن . 

می‌شه یک بیشتر توضیح بدین؟ چه طوری اهمیت ندم؟

مثلا اگ دیدی کسی حرفی زد ک بهت نسازه بی تفاوت باش اهمیت نده سلامتیت وخودت تو اولویت قرار بده زود رنج نباش

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
میفهمم منم ادمارو از خودم دور میکنم  اما خب اگ دوست داری ک ادم دورت باش باید اخلاقتو عوض کنی و ...

من کم سن که بودم این رفتارم برام مهم نبود دوستم داشتم سنم که رفت بالا و بچه‌هام بزرگ شدن می‌بینم خوب نیست، انگار از دنیا جدایی، مسایل برات بزرگترن وقتی با جمعی انگار خوشحال بردن راحت‌تره

من کم سن که بودم این رفتارم برام مهم نبود دوستم داشتم سنم که رفت بالا و بچه‌هام بزرگ شدن می‌بینم خوب ...

میفهمم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم مثل توام و خیلی از این اخلاقم ضربه خوردم چون انتظار یه سری رفتارها رو ندارم و یهو یه کاری میکنن ...

برای من انگار رفتار آدمها روم خیلی تاثیر میذاره، مثلا یکم کسی خوب سلام و احوال پرسی نکنه هی هودخوری میکنم میگم اگه از اول من سلام نمی کردم اینطوری نمی‌شد اصلا انگار تمام مدت در حال آنالیز واکنش بقیه نسبت به خودمم

قرار نیست نظر همه آدم هارو جلب کنی و با همه بگی و بخندی  بالاخره افرادی هم پیدا میشن که به سلی ...

همینطوره درست می‌گین، ولی وقتی سعی میکنم توقع نداشته باشم احساس میکنم اونها به قولی با عرض معذرت پر رو می‌شن نسبت بهم