من تا یه رفتار بد یا متفاوت از دوست و آشنا میبینم سریع دلزده میشم نسبت بهشون و از ترس خودم و میکشم کنار، به خاطر همین خیلی روابط دورادوری باهمه دارم، چی کار کنم؟ رفتارم اشتباه؟دلم میخواد مثل کسایی باشم که کلی دوست و آشنا دارن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میفهمم منم ادمارو از خودم دور میکنم اما خب اگ دوست داری ک ادم دورت باش باید اخلاقتو عوض کنی و ...
من کم سن که بودم این رفتارم برام مهم نبود دوستم داشتم سنم که رفت بالا و بچههام بزرگ شدن میبینم خوب نیست، انگار از دنیا جدایی، مسایل برات بزرگترن وقتی با جمعی انگار خوشحال بردن راحتتره
منم مثل توام و خیلی از این اخلاقم ضربه خوردم چون انتظار یه سری رفتارها رو ندارم و یهو یه کاری میکنن ...
برای من انگار رفتار آدمها روم خیلی تاثیر میذاره، مثلا یکم کسی خوب سلام و احوال پرسی نکنه هی هودخوری میکنم میگم اگه از اول من سلام نمی کردم اینطوری نمیشد اصلا انگار تمام مدت در حال آنالیز واکنش بقیه نسبت به خودمم