2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم با لباس مدرسه و سیبیل به رژ براق میذاشتیم تو جیب مون زنگ آخر می‌زدیم فک می‌کردیم چقدر نایس شدیم 

برگشتنی ام زیر چشمی هی نگاه پسرا می‌کردیم 😆

بعد هیچکسم کرم خدا نگاه مون نمی‌کرد که

دوره دبیرستان منو دوستم با دوست پسرامون قرار میزاشتیم‌تو یه کافه که تو خیابون ما بود 🤣طبقه بالاشو اطراق میکردیم 

میشستیم آرایش میکردیم عطر می‌زدیم فکر میکردیم خیلی خفن هستیم 🤣

مثل اسکولا 😑 در دوران جاهلیت فک میکردم اگه عاشق کسی بشم باید بهش بگم یه موقع تو دلم نمونه 😑😂 قشنگ باید اون دوران منو با اسید بشورن 

هیچی دیگه خودتون تصور کنید 😐😐😑

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
وای وای خاطره سمی دارم 

منم یه دونه خاطره سمی دارم ، اتفاقا خیلیم چهره ی خوبی دارما 😐😑😂 وای خداروشکر همون اولین و آخرین بارم بود بعد به خز و اسیدی بودن ماجرا پی بردم 😑😂

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

یه کار خیلی خز دیگه این بود که 

می‌رفتیم ایمیل و شماره تلفن بازیکن هارو پیدا میکردیم حرف می‌زدیم اونا هم بعضی هاشون خیلی پایه بودن 🤣

یبار که عکس فذستادیم گفتیم نشون یکی هم بده که کاپیتان تیم ملی بود اون وقت 

حالا تیپ های داغون باابرو و رژ لب صورتی 🤣🤣

ا

واااای منم 

سم خالص 😐😑😂🤒