2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها چه خبر؟در چه حالید؟زندگی تون چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12609 بازدید | 394 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😢کمر درد زانو درد  کاش فقط دردم درد جسمی بود از نظر روحی هم داغونم

اوضاع این روزهای اخیر هم مزید بر علت شده 

خوابم خراب شده همین به تنهایی باعث ضعیف شدن میشه

به تازگی فهمیدم من کم کاری تیروئید دارم 

اینهمه سال احساس خفگی داشتم از بیماری عصبی نبوده 😔😔

کارت درسته باید بیخیال بود

فکر و خیال ک همیشه هست ک اکثرا شبا میاد سراغ آدم

اما در طول روز با خانه داری و بچه داری سرگرم میشم و خداروشکر از زندگیم ناراضی نیستم با وجود امراض جسمی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من 68 خوب بودم زندگیمو دوست داشتم تا اینکه باردارشدم الان یک ماه وخورده ایه حالم به شدت بده یعنی قاب ...

وای منم ۶۶ هستم  ۱۴ ساله ازدواج کردم هنوز جرات بچه دار شدن ندارم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين