2777
2789
عنوان

خرجی از شوهرجان

359 بازدید | 41 پست

خانمهای گل سوالم یکم شخصیا اگه دوست داشتید قسمت اول رو جواب بدید ولی قسمت اول اینه چقدر خرجی میگیرید؟قسمت دوم اینه چجوری پس اندازش میکنید ؟اول خودم میگم😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا کل خرج به عهده همسرم بود و‌فقط ماهیانه به من‌پول میداد منم همشو الکی خرج میکردم اصلا نمیفهمیدم پولا کی تموم شد

ولی چندماهیه گفتم‌ماهی بمن 3ونیم بده خرج خونه بامن به جز برنج و گوشت و مرغ.الان‌که خرج اومده دستم خیلی حسابگر ترشدم همه چیزو به اندازه میخرم دیگه اسراف نمیکنم دورریزندارم و چیزای الکی‌نمیخرم و‌پس انداز میکنم‌تونستم‌طلابخرم خوشحالم😍✊

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌

از ۸ تومن حقوق ۵ میره قسط ... بعد یک تومن پس انداز میکنم با دو تومن ماه رو سر می‌بریم..که اون دو تومن هم بیشترش پیش منه ...شوهرم کنارش تو اسنپ هم کار میکنه و مسافر کشی ..اوضاع اصلا خوب نیس 

مگه زن ناقصه از مرد خرجی بگیره  انقدر بدم میاد وابسته میکنن خودشونو به مردا اکثر زنا هم دنبال ...

این چه طرز حرف زدنه پول مفتی ینی چی ...مرد کار میکنه برای همسرش...مگه همه خانما شاغلن 

مگه زن ناقصه از مرد خرجی بگیره  انقدر بدم میاد وابسته میکنن خودشونو به مردا اکثر زنا هم دنبال ...

در قانون ایران وقتی زن حتی برای خارج شدن از منزل هم باید از مرد اجازه بگیره پس مرد هم وظیفه طبق قانون تمام هزینه های زن رو متقبل بشه