به شوهرت بگو چقد ما سه تا گرسنه ایم میبریمون بیرون بهمون شام بدی گف کدوم سه تا سونو رو بده بگو اینا😊
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که هرچی به دکتر گفتم بابا من پلی کیستیکم همش عقب میندازم بی بی چک هم زدم تو اقدامم نیستم اصلا قبول نکرد رفتم سر کوچه آزمایش دادم یه ساعته نتیجه رو بردم واسم امپول نوشت
بابا دکتر بدبخت برام سونو نوشته بود من وقت نکردم گفتم آمپولو بنویس بره دکتر ام نوشت الانم ۱۴ روز این ...
میشه تو این لحظه شادیت برای منم دعا کنی دوماه پریود نشدم مثل تو انواع گرمی و قرص پروژسترون خوردم نشدن عنورکاش منم خدا سوپرایزمیکرد خیلی احتیاج به ی خوشحالی داشتم
منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظرهبچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
آمپول پروژسترون اگه باردار باشی جای بچه رو محکم میکنه،هیچ اشکالی نداره تو بارداری، تو غیر بارداری ه ...
من ده شب شبی ۲تا قرص پروژسترون خوردم ماهم همینو گفت گفت بارداری باشی جاش سفت میشه نباشی پریود میشی. جمعه شب آخرین قرصو خوردم هنوز نشدم.دوماهه پری نشدم سه تا هم بی بی زدم منفی
منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظرهبچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر