نیلاد مدیر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 434 عنوان بیایین پیشنهاد بدین چجوری به شوهرممم بگمم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 100 پست آقاا من همونم که نزدیک به سه ماهه پریود نشدم و هر چی گفتین مصرف کردم تا آمپول پروژسترون....امروز رفتم سونو گفت نرمالن منم گفتم چیی؟ گفت باردارم و ۱۲ هفتمه 🥺 من الان تو شوکم آقاا بیایین بگین چجوری به شوهرم بگم 😂😁 1401/07/20 | 17:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manyeky عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 219 من ده شب شبی ۲تا قرص پروژسترون خوردم ماهم همینو گفت گفت بارداری باشی جاش سفت میشه نباشی پریود میشی. ... ان شاءالله که خیره و شما هم به زودی تیکر بارداریتون رو میزنید ،من خودم الآن دارم استفاده میکنم ،لکه بینی داشتم دکتر برام نوشت
fatemehpink عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1310 قدم ۱۵۳ ، منم هدف آخرم ۴۵ ، رژیم هم با یه تاپیکه الان لینک ندارم ، طبق فرمول حساب میکنه کالری رو ، ... اها منم کالری شماری میکنم با نرم افزار مانکن خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!
poti_poti عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 1121 خوشبحالت🥺🥺منم دعاکن حامله بشم زود خدایه نینیه سالمم بمن بده بزودی وازم نگیره شما مگ بیبی چک نزاشتی ک بارداری
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99860 شما مگ بیبی چک نزاشتی ک بارداری اخرتاپیکموببینی عکس سونوروگذاشتمرسقط شدعزیزم😔😭😭😭 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
niniii1401 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2259 ایشالله عزیزم خدا بزرگه نگران نباش ،غصه نخور ❤️ مرسی فداتشم خدا دوقلوها تو برات حفظ کنه،چند وقت اقدام بودی؟ منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
niniii1401 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2259 ان شاءالله که خیره و شما هم به زودی تیکر بارداریتون رو میزنید ،من خودم الآن دارم استفاده میکنم ،لکه ... مرسیی عزیزم ایشالا قسمت همه منتظرها بشه گلم،من بازامسال پریودم بهم ریخته.ماماگفت ی هفته ده روز از قرصهاگذشت نشدی باید سونو بدی منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
realis عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 8077 نه من پریود نشدم چه برسه به سقط،اخه من تنبلی دارم سه بارم بی بی زدم دیگه سه تا بی بی که اشتباه نمیکن ... اهان اگه تنبلی داری پس برای اونه سعی کن اگه اضافه وزن داری کم کنی وزنتو
niniii1401 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2259 اهان اگه تنبلی داری پس برای اونه سعی کن اگه اضافه وزن داری کم کنی وزنتو اره ی چند کیلو اضافه وزن دارم،الان منتظرم تکلیفم روشن شه برم باشگاه منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
realis عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 8077 اره ی چند کیلو اضافه وزن دارم،الان منتظرم تکلیفم روشن شه برم باشگاه انشالله که خیره عزیزم
niniii1401 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2259 ایشالله عزیزم خدا بزرگه نگران نباش ،غصه نخور ❤️ رفتی دکتر دیگه چیزی نگفتی چیشد بچه ها چطورن😅 منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر