2777
2789

کاشت ناخن یا کلا ارایشی اگر بلد نیستی حرفه ای که هستم پیشنهاد میکنم بهت یعین انلاین شاپ یا فری لنسری

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشت ناخن یا کلا ارایشی اگر بلد نیستی حرفه ای که هستم پیشنهاد میکنم بهت یعین انلاین شاپ یا فری لنسری

کاشت ناخن و اینا خیلی خیلی زیاد شده ب نظرم دیگه بیش از اندازه دارن میرن سمتش

کاشت ناخن و اینا خیلی خیلی زیاد شده ب نظرم دیگه بیش از اندازه دارن میرن سمتش

خب تو ام برو سمتش اگر در امد کوچیک میخوای یا برو سر شغل های انلاین چون دختری راحت تر گیرت میاد

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
من منشی بودماما اصلا توصیه نمیکنم سمتش بری

چرا ؟

خوب نیس؟

من نمیدونم چیکار کنم 

من فقط دلم میخاد ی درآمد حتی کم برا خودم داشته باشم 

خیلی شرایط اقتصادی سخت شده

شغل های آنلاین مثل چی؟همون ادمینی و اینا ؟از کجا باید شروع کنم

دختر من که اشناییت ندارم بگم تو چی میتونی پیشرفت کنی
مثلا شبکه یا ادمینی یا طراحی لوگو یا سایت این چیزا اصلا رابطتت با فضای مجازی چیزی بلدی یا مورد های دیگه