کاشت ناخن یا کلا ارایشی اگر بلد نیستی حرفه ای که هستم پیشنهاد میکنم بهت یعین انلاین شاپ یا فری لنسری
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاشت ناخن و اینا خیلی خیلی زیاد شده ب نظرم دیگه بیش از اندازه دارن میرن سمتش
خب تو ام برو سمتش اگر در امد کوچیک میخوای یا برو سر شغل های انلاین چون دختری راحت تر گیرت میاد
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
شغل های آنلاین مثل چی؟همون ادمینی و اینا ؟از کجا باید شروع کنم
دختر من که اشناییت ندارم بگم تو چی میتونی پیشرفت کنی مثلا شبکه یا ادمینی یا طراحی لوگو یا سایت این چیزا اصلا رابطتت با فضای مجازی چیزی بلدی یا مورد های دیگه