2777
2789
عنوان

کار تو بوتیک🤔

208 بازدید | 23 پست

شوهرم اسنپ کار میکنه،یکی از مسافرهاش پیشنهاد کار تو بوتیک بهش داده،ماهی ده تومن حقوق،۹ صبح تا ۹ شب،بیمه تکمیلی،ب نظرتون بزارم بره یا نه؟بعدش ۷یا۸ تا همکار خانم داره،دو دلم بزارم یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دوره زمونه دیگ ب کی میشه اعتماد کرد خواهر!دودلم فقط ازین میترسم ک با یکی دوست بشه زندگیم از ه ...

اگه حتی با یکی دوست بشه هم زندگیتون از هم نمیپاشه که

هرجا درآمد بیشتری داره بهتره

من اگه بودم مشکلی نداشتم همسرم بره بوتیک. 

تو این دوره زمونه دیگ ب کی میشه اعتماد کرد خواهر!دودلم فقط ازین میترسم ک با یکی دوست بشه زندگیم از ه ...

اره خب اینم هست. خودت باز مردتو بهتر میشناسی

ولی مردی که سر و گوشش بجنبه تو قفسم بکنی باز کار خودشو میکنه. من محل کارم  پرسنل هم اقا هستن هم خانم ولی خدایی نداشتیم همچین موردی که مرد بخاد خیانت کنه و..

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
ببخشیدا ولی منم نقش هویج ندارم تو زندگیش،بلخره نظر منم مهمه

نگفتم هویجی ک ولی بهرحال ایشون باید تصمیم نهایی رو بگیره که میتونه این شغل رو قبول کنه یا ن 

اره خب اینم هست. خودت باز مردتو بهتر میشناسی ولی مردی که سر و گوشش بجنبه تو قفسم بکنی باز کار خودشو ...

چ میدونم والا،تا حالا ازش چیزی ندیدم ولی زیادم بهش اعتماد ندارم