2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشو میبرن مهد کودک بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 41 پست
ببخشید سوالم بی ربطه هم سن دختر منه میشه بگید قد و وزنش چقده الان

وزنش فکرکنم حدود۱۸یا۱۹باشه تازگیا وزن نکردم قدشم ۱مترو۱۲سانته

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
گلم شما یه مشاور برو حتما حتما حتماااااا هااا

توی همه ی تایپیکا هست🤣🤣

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من چهارسالشه یه هفته هس میبرم فعلا خوبه 

بعد عزیزم غذاو خوراکی هم باید داد؟

مربی های مهد قابل اعتماد هستن؟یعنی یه بچه بچه دیگرو نزنه؟؟

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
وای من خیلی حساسم میگم یعنی دوره زمونه بد شده بچه ها باهوش شدن مثل زمان خودمون نیستن

نه اصلا بد به دلت راه نده 

من از شنبه همين هفته پسر چهار سال و نيمم رو بردم روزاي اول عالي بود ولي ديروز و امروز بهونه ميگرفت و گريه كه من موندم پيشش

چيكار كنم حالا

مربيش هم خوبه منم كلي قبل رفتنش باهاش حرف ميزنم 

من از شنبه همين هفته پسر چهار سال و نيمم رو بردم روزاي اول عالي بود ولي ديروز و امروز بهونه ميگرفت و ...

بنظرم یکی دو روز بمون بزار حس امنیت بهش دست بده

عزیزم منم چون امسال زایمان میکنم بهم پیشنهاد مهد و دادن دخترم ۴سالشه ولی میترسم اونجا بزننش یا  ...

من دخترم مدرسه ای میره که طبقه پایینش مهدکودکه

از قبل با کادر مدرسه و مهد آشنا بودم و با خیال راحت پسرم رو فرستادم مهد 

خواهرش طبقه بالاست و اگه مساله ای پیش بیاد میتونه مدیریت کنه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من دخترم مدرسه ای میره که طبقه پایینش مهدکودکه از قبل با کادر مدرسه و مهد آشنا بودم و با خیال راحت ...

مرسی عزیزم🙏❤️❤️

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

پسرم چهار سال و چهار ماهه است 

مهد رو دوست داره 

من فقط از مریضی هایی که مياره خسته ام 

آخه مادرهای شاغل نمی تونند بچه های مریض شون رو تو خونه نگه دارند و بچه هم که پروتکل رعایت نمی کنه

مرسی عزیزم🙏❤️❤️

🌸🌸🌸🌸

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
پسرم چهار سال و چهار ماهه است  مهد رو دوست داره  من فقط از مریضی هایی که مياره خسته ام&n ...

منم ازهمین مریضی میترسم یکم زودم میگیرن بچه ها