2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشو میبرن مهد کودک بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله راضیم چهارسالشه نی‌نی جدید اومده خونمون به خاطر اینکه درامنیت جانی و روانی باشه داداششو برد ...

منم قصد دارم چندماه دیگه اقدام کنم 😇پسرمو ببرم مهد دوساعت اونجا سرگرم باشه همش یا تلوزیون نگاه میکنه یا ایکس باکس بازی میکنه کلافه میشه

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

من خیلی دوست دارم دخترمو در اینده بفرستم اما خیلی میترسم چون احساس میکنم امنیت نداره پسرام هستن چمیدونم مربی ها

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

پنج ساله ک باید پیش میرفت امسال اگ نیمه اول ۹۶ باشه

نیمه دوم۹۶ سال دیگه پیش میره

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
من خیلی دوست دارم دخترمو در اینده بفرستم اما خیلی میترسم چون احساس میکنم امنیت نداره پسرام هستن چمید ...

بچه ها لطفاً کمک کنید

ی مدته خط وخش روی سرامیک گاز میز وسایل خونه رفته رو مخم فقط برای من اینطوریه یا خونه های همه خط وخش داره؟؟؟؟

من خیلی دوست دارم دخترمو در اینده بفرستم اما خیلی میترسم چون احساس میکنم امنیت نداره پسرام هستن چمید ...

نه عزیزم اینجوری فکرنکن اتفاقا خوبه با جنس مخالفم آشنا بشن بچه ها من خودم تاکلاس پنجم مختلط بود مدرسمون

دوربین هست کلی بچه هست مربی هست

خیلی دور و بر اخبار های اینجوری نرو. نمیشه بچه رو تو قفس گذاشت که. مهد نره مدرسه ک باید بره

بله راضیم چهارسالشه نی‌نی جدید اومده خونمون به خاطر اینکه درامنیت جانی و روانی باشه داداششو برد ...

عزیزم منم چون امسال زایمان میکنم بهم پیشنهاد مهد و دادن دخترم ۴سالشه ولی میترسم اونجا بزننش یا بهش زور بگن خیلی حساسم نمیدونم چیکار کنم

میشه راهنماییم کنین درمورد رفتار بچه ها با بچتون؟یا کسی با بچتون میفرستین مهدباهاش بمونه؟

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
بچه من چهارسالشه یه هفته هس میبرم فعلا خوبه 

یک روز درمیونه برای بچه شمام؟تایمش چقدره؟

بچه من چهارسالشه یه هفته هس میبرم فعلا خوبه 

ببخشید خودتون هم پیشش میمونین یا اونجا تنهاش میزارید؟

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
نه عزیزم اینجوری فکرنکن اتفاقا خوبه با جنس مخالفم آشنا بشن بچه ها من خودم تاکلاس پنجم مختلط بود مدرس ...

وای من خیلی حساسم میگم یعنی دوره زمونه بد شده بچه ها باهوش شدن مثل زمان خودمون نیستن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻