2777
2789
عنوان

مادرشوهر پولکی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 41 پست
بخدا انگار مادرشوهر منو گفتی اشغال عوضی خبر مرگش فقط ارومم‌میکنه اینقد پول کنده از منو شوهرم و هزا ...

دعا کن منم راحت بشم دیگه مرص اعصاب گرفتم از دستشون

بخدا من انقد دختر ارومی بودم الان مثل دیونه ها شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چ شبیه مادرشوهر منه. نده بهش بگو نمیخوام مال مادرمو بدم ب کسی

شوهرم میگه بدیم شوهرمو چیکار کنم 

اونقد دعا ب خوردمون میده(خودم تیکه کاغذاشو تو اب دیدم)الکی نگین توهم میزنی خودشم یبار از دهنش پرید گفت

دعا کن منم راحت بشم دیگه مرص اعصاب گرفتم از دستشون بخدا من انقد دختر ارومی بودم الان مثل دیونه ها ش ...

بخدا میفهمم

اینقد ک این پول کنده و منو حرص داده نسبت به پول مثل عقده ایا شدم خسیس شدم

حالم بده

خدا لعنتش کنه 

من ک نه زنگاشو ج میدم نه پیاماشو

ماهی یک بار میرم میبینمش حالم ازش بهم میخوره

🥵از مادر تو رب میخواد چه رویی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
شوهرم میگه بدیم شوهرمو چیکار کنم  اونقد دعا ب خوردمون میده(خودم تیکه کاغذاشو تو اب دیدم)الکی ن ...

نه عزیزم توهم نزدی. من مثلا مامانم ۱۰ تا کارتن خرما بهم میده به شوهرم میگم ۳ تا داده که نگه ب مادرمم بده. تو مثلا بگو ی شیشه رب داده. بعد ماه بعد بگو یکی دیگم داده. نگو چن تا داری ک ازت بگیره ننش

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
خیلیییی ابرو تو فامیل نمونده برام از خونه یکی از فامیلا عسل گرفت پولشو نداد شوهرم مجبور شد ۱ تومن پد ...

هیییییی خب پدرشوهرت هیچی بهش نمیگه؟

بعضی موقع ها دزدی میره تو ذات آدم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
نه عزیزم توهم نزدی. من مثلا مامانم ۱۰ تا کارتن خرما بهم میده به شوهرم میگم ۳ تا داده که نگه ب مادرمم ...

دقیقا همین کارو میکنم ولی الان زیاد داده شوهرم دیدتش یعنی با ماشین اورد خونه میخوام ی دبه ماست بدم راحت شم از دستش اگه بعدا خودش نیاد بگه رب بده بعدا برات میخرم