2777
2789
عنوان

مادرشوهر پولکی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 41 پست
بهتر تو خدا برای منم دعا کن راحت شم از دستش نمیگم بمیره ولی این اخلاقشو از ما برداره

میدونی امثال مادرشوهر من و تو که پول دارن ولی بدبخت و کدا زدن اینا ادم بشو نیستن

گشنن دوست دارن دستشون یکسره دراز باشه جلو پسرشون 

اینا درست نمیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییییی خب پدرشوهرت هیچی بهش نمیگه؟ بعضی موقع ها دزدی میره تو ذات آدم 

اون بنده خدا نمیدونه ک

بچمم دنیا اومد پول داده بود مادرشوهرم بهم بده اینم برده خرج کرده نداد ب من هیچی

دقیقا همین کارو میکنم ولی الان زیاد داده شوهرم دیدتش یعنی با ماشین اورد خونه میخوام ی دبه ماست بدم ر ...

با تمام قلبم درکت میکنم. مادرشوهر منم میاد حتی کرم مرطوب کننده هامون برمیداره میبره‌ گاهی اوقات انقد حرص میخورم فک میکنم دیگه دارم دیوونه میشم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
اون بنده خدا نمیدونه ک بچمم دنیا اومد پول داده بود مادرشوهرم بهم بده اینم برده خرج کرده نداد ب من ه ...

خب بهش بگین دیگ تا کی اینجوری باشه

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
با تمام قلبم درکت میکنم. مادرشوهر منم میاد حتی کرم مرطوب کننده هامون برمیداره میبره‌ گاهی اوقات انقد ...

ولشکن بابا خودتم مریض نکن 

من اونقد دعوا کردم ب اینجا رسیدم سال اول ازدواجو بگم هیچ

ولشکن بابا خودتم مریض نکن  من اونقد دعوا کردم ب اینجا رسیدم سال اول ازدواجو بگم هیچ

منم سال اول ازدواجمه. خدا لعنتش کنه واقعا. همش استرس وسایلمو دارم بیاد برداره ببره. همش استرس پول دارم که بکنه از شوهرم. 

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....