2777
2789
عنوان

کی بلده خوابموتعبیرکنه... لطفا

106 بازدید | 12 پست

سلام من باردارم و دوبار تاحالا خواب دیدم بچم بدنیا اومده و پسره یه پسر خیلی ناز و خشکل هردوبارم زایمانم بدون درد بود و فقط یه پسر خیلی خشکل و ناز بود... 🐣🌹

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت دختره عزیزم 

شما میگی دختره... یکی دیگه میگه پسر نمیدونم واقعا

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
بچت پسره

والا ازاول بارداریم همه میگن پسره ولی واقعا نمیدونم 

برو سونو

هفته دیگه باید برم 

میدونی شایدم دوست داری بچت پسر باشه یا مثلا خیلیا میگن بچت پسره و همینطور موقع خواب بهش فکر میکنی بر ...

خودم که بچه دخترو خیلی دوست دارم ولی چون از اول بارداری هی بهم گفتن بچت پسره پسره یجوری شدم انگار الان بفهم دختره یجوری میشم... نمیدونم 

اینقد که بهت تلقین کردن پسره ، خواب پسر دیدی، در ضمن خواب های آدم از ضمیر ناخودآگاهش میاد و حاصل تفکرات روزانه و اتفاقات گذشته است که روی ناخودآگاه آدم تاثیر گذاشته و تو خواب به یه شکلی نمایان میشه، خواب ها به هیچ عنوان از آینده خبر نمیدن...