2777
2789

خانمها تاثیرشو دیدید

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای ریزش مو میخورم

خوبه عزیزم تاثیر دیدی چند وقته میخوری 

دکتر برای تنبلی تخمدان بهم داده

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

تا وقتی میخوری خوبه به محض قطع کردن همون آشه همون کاسه

راستش گلم فعلا یک هفته س میخورم جوش‌ها فعلا سر جاشونن

من بینش قطع کردم ولی ریزشم کمتر شد

من مشکلم اینه نزدیک پریود وحشتناک بدنم جوش میزنه طوری که تا پریود بعدی اثراتش ماندگاره از اون ورم تنبلی دارم فعلا دارم میخورم ببینم چی میشه

باید یه سه ماهی بخوری حداقل تا جواب بدهدکتر گفت چند ماه بخوری ؟

دکتر غددم داد . فعلا گفت ۳ ماه 

من مشکلم اینه نزدیک پریود وحشتناک بدنم جوش میزنه طوری که تا پریود بعدی اثراتش ماندگاره از اون ورم تن ...

ایدالله خوب شه گل ختمی هم میگن برای جوش خوبه

روغن درخت چای هم سرچ کن با روغن زیتون قاطی میکنن میزنن

آره یه مدت خوردم موثر بود ولی پریودمو بهم ریخت که دکتر گفت سه هفته بخور اون یه هفته ای ک پریود هستی ...

یعنی عزیزم داخل پریود نخوری بهم نمی ریزه ؟

ایدالله خوب شه گل ختمی هم میگن برای جوش خوبهروغن درخت چای هم سرچ کن با روغن زیتون قاطی میکنن میزنن

مرسی گلم