2777
2789

اولین سوال:وقتی شوهرم ماموریته و خونه نیست میتونم برم خونه مادرم.یا کارای اداری بدون این که بهش بگم انجام بدم..یا حتما باید ازش کسب اجازه کنم؟

دومین سوال:با مادر شوهری که وقتی باهاش قهرم و از خونه خارج شدم رفتم.میام میبینم اومده خونمون برا خودش خورده خوابیده خریدم کرده برامون اینم بگم ولی اصلا راضی نیستم بیاد چطور رفتار کنم.آیا میتونم محل زندگیمو تغییر بدم به این دلیل

سوال هات رو وکیل باید جواب بده ؟ 😐😐😐😐😐

نه بدون اجازه کاری نکن

زندون میری

😐😐😐😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال هات رو وکیل باید جواب بده ؟ 😐😐😐😐😐 نه بدون اجازه کاری نکن زندون میری 😐😐😐😐

آخه شوهرم میگه هر لحظه که جایی میری حتی مغازه باید بهم بگی اگر نگی بعدها خودم بدونم بهت نفقه تعلق نمیگیره..با این که یه ماموریته طولانی مدته.

آخه شوهرم میگه هر لحظه که جایی میری حتی مغازه باید بهم بگی اگر نگی بعدها خودم بدونم بهت نفقه تعلق نم ...

چرت گفته

سوالایی که نوشتی

هر زنی میتونه جواب بده

اصلا سوال حقوقی ننوشتی ....

ولی اطلاعات حقوقی خودت و بالا ببر با این شوهر پارانوئید و کنترلگر که داری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خدا ازشون نگذره همش منو کنترل میکنن.یعنی پس ناشزه محسوب نمیشم؟

نه