2777
2789
اونایی که گزارش میزنن عقده ای نیستن هنوز نفهمیدی این مدل تاپیکا کاربریت رو لعو میکنه  شماها فق ...

اره عزیز

‌شما چقدر پیگیری نتونستی پیام بدی میای تو تاپیکم😂

درسته حق باشماست😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیز ‌شما چقدر پیگیری نتونستی پیام بدی میای تو تاپیکم😂 درسته حق باشماست😊

نه من پیگیر نیستم میخواستم بفهمونم قفل هم که بشه تاپیک من ی راهی پیدا میکنم که حرفمو بزنم    

خوب کاری میکنی🙂 ولی یه سوال شمام از اون گزارش زن ها هستی؟!

من نه 

من وارد تاپیکهای ممنوع نمیشم اصلا 

اینم چون ی کاربر قدیمی گفتن جریان اینه که تاپیک میزنن تا بقیه تعلیق بشن من گزارش زدم تا خود اسی تعلیق بشه

من نه  من وارد تاپیکهای ممنوع نمیشم اصلا  اینم چون ی کاربر قدیمی گفتن جریان اینه که تاپی ...

خب بزار اون کسایی که واقعا کمبود دارن گزارش بزنن

مثل کسایی ک تاپیک پزشکی قانونی رو ترکوندن😑اعصاب منم خراب کردن

خب بزار اون کسایی که واقعا کمبود دارن گزارش بزنن مثل کسایی ک تاپیک پزشکی قانونی رو ترکوندن😑اعصاب م ...

من اگه میخواستم خودشیرینی کنم پست نمیذاشتم 

تاپیکشو گزارش میزدم که فقط نی نی یار ببینه 

نه من گزارش زن نیستم 

من اگه میخواستم خودشیرینی کنم پست نمیذاشتم  تاپیکشو گزارش میزدم که فقط نی نی یار ببینه  ...

بابا تورو نمیگم ک😕درکل دارم میگم

بعضی از تاپیکارو میبینم چه کسایی میان چ حرفایی میزنن آدم خودشون میگیره.پس من و امثال من هم واسه اونا گزارش بزنیم؟پس چرا عقاید اونا معتبره ولی برا ما خار داره؟!😕

این چند وقت اعصاب ندارم والله هی میخوام خودمو خالی کنم میگویی میگن ممنوعه 😑 اره ۲۰سالمه😅

اره اگه دو بار تکرار کنی تعلیق میشی 

پست نزار این مدل تاپیکا فقط بخون 

منم دلم میخاد وای اینجا ممنوعه

سلام عزیزم خوبی تو یکی از تاپیکا ی محلول استفاده کرده بودی برای تیرگی بدن 

ایا جواب داد ؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

MZXIRI

برای داشتن کارت بانکی نیاز به پرداخت هیچ گونه هزینه ای نیست و فقط کافی است اپلیکیشن را نصب کنید.اپلیکیشن در واقع همان بانک شما هست و در ان اپلیکیشن مدیریت کامل حساب را بر عهده دارید و میتوانید مدیریت کنید

کارت بانکی مشکی را میتوانید در جشنواره های بلک فرایدی دریافت کنید.

کد دعوت

برای ثبت نام نیاز به کد دعوت دارید، کد معرفی: MZXIRI