2777
2789
عنوان

بچه ها برام دعا کنید

110 بازدید | 9 پست

کاش یه روزی بیام تو امضام بنویسم از دعاهای حق شما نی نی سایتی ها منم شفا گرفتم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به حق پنج تن. اللهم اشف کل مریض

فدات عزیزم

الهی نفست برام حق باشه

با اون فرشته تو شکمت

الهی خودتم سلامت باشی

نی نی سالم خدا بهت بده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
به حق بانو فاطمه زهرا انشالله لباس عافیت بپوشی🤲

الهی خدا مادرتون رو شفا بده به زودی 

فدات عزیزم الهی نفست برام حق باشه با اون فرشته تو شکمت الهی خودتم سلامت باشی نی نی سالم خدا بهت ...

ممنون عزیزم . انشاالله💜💜💜

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
الهی که یه روز بیای نی نی سایت و‌بگی حاجت گرفتم اون روز نزدیکه به امید خدا

قربون دلت عزیزم

الهی هرچی تو دلته خدا بهت بده