2777
2789

از این مدل پلیسە کە همە دارن قشنگە؟؟

قشنگ کە هست ولی میبینی میری یەجای دیگە کوچیک یا بزرگە

مدل دیگەای بنظرتون مناسب هست؟؟

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

من دادم دوختن بدم مباد دراوردم پنجره با زیر پرده مونده😂

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

من دادم دوختن بدم مباد دراوردم پنجره با زیر پرده مونده😂

چە مدلی عزیزم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده ساله مدل پانچ هیچ وقت بنظرم دمده نمیشه

بدرد همە سایز پنجرە میخورە؟؟

امکانش هست عکسشو بفرستی؟

ساده پانچ سفیدمدم هست مینیماله و ب همه جامیاذ

آرە مد هست

میتونی عکسشو بفرستی عزیزم؟

اره فکر کنم من پنچره ام کوتاهه ولی تا پایین دیواره پرده هام

مرسی عزیزم خیلیم عالی

چە مدلی عزیزم

همین شاین ساده

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین