2777
2789
عنوان

مادرهایی ک همزمان بچه داری درس میخونن لطفا بیاد با هم پیش بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 38 پست

سلام صبح بخیر 

ممنون که تاپیک زدید 

منم 36 سالمه و 4 تا هم بچه دارم و  میخوام کنکور ارشد روانشناسی شرکت کنم و قصدم هم روزانه  دانشگاه فردوسی هست 😬

اها لیسانسم هم برق هست 

یک ماهی هست تقریبا که تصمیم قطعی گرفتم و مثلا استارت زدم اما چون تو روزهای شلوغ شهریور و مهر بوده تقریبا میشه گفت چیزی نخوندم 

این یکی دو روز آخر هفته هم باقی مونده شلوغی هارو سر و سامون بدم و از اول هفته ان شاء الله جدی تر شروع کنم 

هدفم اینه که بتونم حداقل روزی 3 ساعت یا هفته ای 20 ساعت بخونم 

اگر هم بشه روزی 5 ساعت که دیگه عالی میشه 

و اینم بگم اگر همین گوشی رو بزارم کنم نصفش محقق میشه 😩

من چند ساعتی صبح که سه تا بچه هام میرن مدرسه و کوچیکه خوابه وقت دارم، یک تایم درسی بچه ها عصر دارن اونجا هم میتونم اندکی وقت بزارم 

صبح هم اگر 5 پاشم قبل بیدار شدن بقیه یک ساعت خالی هست، 5 بیدارشدن برام عادت شده بود تقریبا و الانم مشکلی ندارم، فقط اینکه بیدار که میشم نمیرم پای درس میرم سراغ   کار و یا  گوشی 

راستی دفتر برنامه ریزی قلم چی هم به نظرم کمک کننده هست و من میخوام بخرم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ایکاش منم برمیگشتم  دوباره  به ۲۰ سالگی  موووفق باشی مامان آنا کوچولو 💞

قربونت برم رومینای مهربون

شما هم ک ماشالله هنوز خیلی جوونی سنی نداری وقت داری برای انجام کلی کار ان شالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام صبح بخیر  ممنون که تاپیک زدید  منم 36 سالمه و 4 تا هم بچه دارم و  میخوام کنکور ...

احسنت ماها تقریبا مثل هم هستیم.عزیز من و شما باید با روزی یکی دو ساعت پیش بریم

سرمون شلوغه ماها

امشب بشه ی ساعت بخونیم خوب میشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من از دیشب دخترمو گذاشتم خونه مامانم و ان شالله تا ظهر درسمو میخونم پایان روز میام اعلام نتیجه میکن ...

افرین عزیزم بیا خبر بده چیکار کردی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

احسنت ماها تقریبا مثل هم هستیم.عزیز من و شما باید با روزی یکی دو ساعت پیش بریم سرمون شلوغه ماها &n ...

آره شلوغ که هستم اما کنکور من اسفند هست و چون رشته ی خودم هم نیست و هیچ پیش زمینه ای ندارم با یکی دوساعت نمیدونم میشه یا نه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام منم هستم ۳۴ سالمه یه بچه دارم واسه ارشد انشالله میخوام بخونم ولی خیلی لاکپشتی پیش میرم 😒

چه رشته ای میخواین شرکت کنید و لیسانستون چی بوده؟ 

سلام عیدتون مبارک 

خب من از دیروز یکم علائم سرماخوردگی و ضعف داشتم و امروز بیشتر شد و مجبور بودم تو رختخواب بمونم و از فرصت استفاده کردم و 1 ساعت و ربع روانشناسی عمومی خوندم 

کارها رو هم همسر و بچه ها انجام دادن 😁

رشتتون روانشناسیه؟

من لیسانسم برق و مخابرات بوده، ازسد روانشناسی میخوام شرکت کنم