2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی مادرش گفته بود به مادرم پسرم تصدیق(گواهینامه) داره ...

یکیشون پسرش ۳سال کوچیک تر بود از من  گفته بود که نمیگیم پسرمون کوچیک تره و دخترتون بزرگتره هی منتم میذاشت و خودشو خیلی خانوم حساب میکرد ...منم‌گفتم خیلی داری بهم لطف میکنی خانوم 

یکی دیگه هم به بابام وعده داده بود که اگه دخترتو بدی بهم کارت که زیاد بشه میام کمکت تو کارگاه   

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

من قبلا خیلی اینایی رو که ازشون غیر مستقیم خاستگاری میکنن 

یا یه جوری می فهمونن طرف رو دوست دارن 

ولی دختر نمی فهمه و گیج میزنه رو مسخره میکردم و میگفت مگه میشه 

ولی دیدم نه واقعا میشه آدم گیجه هیچی حالیش نیست 

چند ماه بعد فهمیدم چقدر به گیجی خودم خندیدم 

خیلی ضایع بود😂

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️
پسر خاله ام تو روستا زندگی میکنه ۲۲ ساله شه گوشی نداره حتی فرق پراید و ۲۰۶ هم نمیدونه مدرسه نرفته چو ...

وای دقیقا عین یکی از فامیلای ما😐پسرش دیپلمم نداشت از زیر کار دررو ام بود مشروب خورم اونوقت اومده بود خواستگاری من بابای منم راضی بود 🤦🏻‍♀️

پسر خاله ام تو روستا زندگی میکنه ۲۲ ساله شه گوشی نداره حتی فرق پراید و ۲۰۶ هم نمیدونه مدرسه نرفته چو ...

درسته ولی هر مردی حتی چوپونم، بهترینارو میخواد بره خودش 😄، در اخرم بگم سلام همشهری ✋😍

رزمی کار 💪مربی و داور
ی خواستگار داشتم میگفت من خیلی قناعت میکنم مثل امام علی ع که نون خشک و نمک میخورد!!! منم ترسیدم منو ...

واییی خدا مردم از خنده چه جالب تعریف میکنین😅 دلم شاد شد بخدا

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

یکی هم تو 13سالگی تو حرم امام رضا زنه خودش اهل باکو بود بعد گفت به مامانمم عکس بچه ها مو بهت نشون بدم بعد منم از کنجکاوی نگاه میکردم اولش عکس دخترشو نشون میداد بعد که رسید به عکس پسرش چب چب به من نگاه کردم منم اخم کردم اون طرفو نگاه کردم