2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم پزشک بود

خاستگار سنتی براش اومده بود با شرااایط داغووون. هر چی هم جواب رد میداد بازم بیخیال نمیشدن

دیگه عصبانی میشه میگه مادر من پززشکم(منظور دوستم این بوده ک  هم کفو نیستیم)

مادره گفته بخددددداااااا پسر من با پزشک بودنت هیییییییچ مشکلی نداره😂😂

یکی دیگه هم بود پسره ۶ ماه ایران بود ۶ ماه آلمان

بعد مادرش زنگ زد گفت ما ۶ ماه دیگه میایم .پسرم آلمانه گفتیم باشه . این مادرش هر دو هفته یه بار زنگ میزد احوال میپرسید. میخواست چک کنه من شوهر نکرده باشم.

خلاصه بعد ۶ ماه تو ماه رمضون اومدن. تا ۱۲ شب حرف زدیم. آخرش دیگه دیدم متقاعد نمیشه گفتم اثبات باور های من زمان بره.گفت یه شب دیگه میام ادامه بدیم. گفتم نه شما متقاعد بشو نیستی. دیگه پاشد رفت. 

لایک کنین 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈