2777
2789
عنوان

خانومای ساغل که نی نی دارین

175 بازدید | 21 پست

سلام شما چجور از بچتون جدا شدید رفتید سرکار 

دخترم الان یازده ماهشه شرایط استخدامی برام پیش اومده (پرستارم )

از بارداری سرکار نرفتم 

به اینکه ازش جدا شم فکر میکنم بغض میکنم 

چیکار کنم ؟شما بودید چکار میکردید 

دو دل هستم انصراف بدم و نرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ۳ سالگیش رفتم....سخت بود ...ولی دیگه مجبوریم...بالاخره باید فکر آینده بچه هم بود....اگه فک میکنی دو سال دیگه کار بهتری پیدا میکنی نرو...

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
برو نذار روی دلت بمونه بچه که بزرگتر بشه پشیمون میشه و حتی ممکنه خدایی نکرده از چشم اون ببینی

خیلی وابسته شده خواستم یه ساعت درس بخونم هی می اومد پشت در ، در میزد و گریه میکرد 

هزیزم نی نی کوچولو😍😍😍😍 عادت میکنه البته اگه شیفت شب نداشته باشی

معمولن شیفت شب کم میدن ولی کلن اینطوریه که هرکس جدیدالورود باشه تا یکی دوسال شیفتای سنگینی بهش میدن 

معمولن شیفت شب کم میدن ولی کلن اینطوریه که هرکس جدیدالورود باشه تا یکی دوستل شیفتای سنگینی بهش میدن& ...

ایکجوری سخت میشه هم برای خودت هم بچه‌. از خدا میخوام بهترین راه رو توی دلت بندازه

برو نذار روی دلت بمونه بچه که بزرگتر بشه پشیمون میشه و حتی ممکنه خدایی نکرده از چشم اون ببینی

الان دوساله بخاطرش سرکار نرفتم پارسال ده روز بود بدنیا اومده بود بازم استخدامی قبول شدم نرفتم