2777
2789
عنوان

نامه ای ب مادرشوهر

121 بازدید | 4 پست

مادرشوهر عزیز،کاش می‌دونستی بابدجنسیای اول عقد تابی مهریای الانت عروسی وکه باهزارامیدو آرزو پاتوخونتون گذاشت از وقتی ی دخترکم سن وسال بودتاحالاکه دیگ بارداره چقد بهش آسیب زدی،چقد شکسته شده چقد درمونده شده کاش می‌دونستی روح یه دختر وکشتی چه فرقی بایه قاتل داری،کاش می‌دونستی فرق گذاشتن بین منوجاریم اونم وقتی اون کنار خوانوادشه ومن دورازشهر ودیارم فقط تو دلم کینه میکاری،گناه من چیه ک اینقد رنج وعذابم دادی لطمه هایی ک زدی لحظات و عمری ک باغم سپری کردم واشکایی ک حالا میریزم توبارداریم و دردای دلم آه دل شکستمو چه کنم،تو برنده شدی درغمگین کردن من شکنجه روحی من مرحبا بانو

عزیزای دل ممنون میشم برا آرامشم برا سلامتی تو دلیم دعا کنید بلکه کمی تسکین بده قلب وروحمو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشرف تر از مادرشوعر من وجود نداره. میبینه من توی شهرشون غریبم و بچه مریض دارم ک خیلی اذیت میشم باز مثه مار افعی نیش میزنه . و من تنها زمونی آروم میشم ک ببینم سر دخترش بدتر از اینا اومده ببینم دعاهایی ک برای دومادش میگیره دیگه اثری نداره و رنج دخترش رو با چشم ببینه. چه شبهایی ک تاصبح بخاطر بچه  بیدار بودم و صبح میخوابیدم و این زن افعی منو سر صبح با حالت طلبکار و باغرولند بیدار میکرد  

[QUOTE=267598780]بیشرف تر از مادرشوعر من وجود نداره. میبینه من توی شهرشون غریبم و بچه مریض دارم ک خیلی اذیت میشم باز ...[/QUOTE

حتما شرایط سختی وداری میگذرونی اما بدون میگذره امکان برگشتن ب شهرتونداری؟