2777
2789

سلام.من امروز ۳۰هفته ام دقیق.

یه هفته پیش با درد کمر و حس تیرکشیدن زیرشکم تا واژن ک "بعد فهمیدم انقباضه"رفتم پیش دکترم.

امپول پروژسترون ۵۰۰داد ک یکیشو همون وقت زدم و یکی دیگه رو قرار شد. ده روز بعد ینی سه روز دیگه بزنم.

و شیاف فرتیژست۴۰۰ و قرص هییوسین۱۰داده ک هر ۱۲ساعت استفاده میکنم.

با استراحت مطلق ک فقط در حد دستشویی پامیشم در روز....

تو این چند روز حالم بهتر بود و اصلا انقباض نداشتم 

ولی امشب دوساعتیه ک درد کمر شدیییییدی دارم 

حس تیرکشیدن تو واژن ندارم ولی ببخشید فشار رو مثانم و همش حس ادرار دارم از اون موقع ۶باررفتم دستشویی...

فاصلم تا دکتر و بیمارستان زیاده بنظرتون برم دکتر یا عادیه این دردا من حساس شدم؟؟؟

استرسی هم هستم متاسفانه🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این انقباضات سه ماه آخر طبیعیه البته اگه بادرد همراه نباشه وفاصله ش کم نباشه بهش میگن ماه درد وتمرین بدن برای زایمان واقعی هست  

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

عزیزم نمیخوام استرس بدم بهت من دو تا زایمان طبیعی داشتم برای زایمانم هردو شروع علایمم کمردرد بود مخصوصا اینکه تو دوساعت ۶ بار رفتی دستشویی برو بیمارستان ان شاءالله که چیزی نیست ولی حداقلش اینه که الان سختی بکشی و بری خیالت راحت میشه

یا زنگ بزن اورژانس بپرس ببین اونها چی میگن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
این انقباضات سه ماه آخر طبیعیه البته اگه بادرد همراه نباشه وفاصله ش کم نباشه بهش میگن ماه درد وتمرین ...

شماهم سن بارداریتون مثل منه

شما انقباض دارین؟من فک میکردم باید شکم سفت بشه ولی اون شب فقط حس درد زیرشکم و تیرکشیدن واژن رو داشتم....

شماهم سن بارداریتون مثل منه شما انقباض دارین؟من فک میکردم باید شکم سفت بشه ولی اون شب فقط حس درد زی ...

منم هفته پیش از مسافرت برگشتم خیلی کمردرد ودرد واژن داشتم وشکمم سفت میشد ولی استراحت کردم خوب شد البته الان فقط وقتی بلند میشم درد تو واژنم حس میکنم که فکر میکنم بخاطر وزن بچه ست این دردها تو بارداری طبیعیه البته اگه با استراحت بهتر بشه نگران نباشید 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن