2777
2789
عنوان

چند روز بعد تاخیر بی بی چک بزارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 46 پست
انشاالله که مثبته  تو هم دعا کن من باردار باشم

چشم عزیزم حتماااااا اگه قابل باشم من بخدا اینقد که برا دیگران دعا میکنم براخودم دعا نمیکنم...چون میدونم چقد انتظار سخته ایشالا که هیظکی انتظار نکشه امیدوارم که همین ماه باردار باشی به حق امام رضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم حتماااااا اگه قابل باشم من بخدا اینقد که برا دیگران دعا میکنم براخودم دعا نمیکنم...چون مید ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم

ایشالا که لکی که دیدی لک لانه گزینی باشه

وای عزیزم خداروشکر که انتظارت تموم شد...تورو خدا منو دعا کن ازته دلت محتاجمممم شدید

البته الان دوباره منتظر بعدی هستم.

زن داداش من سه روز لک بینی داشت، فکر میکرد پری شده ولی لانه گزینی بود، من خودم یه لک دیدم ، که لانه گزینی بود.. نا امید نباش. توکل به خدا

تسلیت میگم ترکیدی😆

کو هس ک هنوز

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
حق بود؟ازادی رو‌فقط توی این چیزا میبینین😂

شاید برداشت من اشتباه بود

ولی من برداشتم اینکه ایم بیرون ریختنا و اغتشاشات هیچ فایده‌ای نداره و فقط وقت تلف کردن

به زندکی خودتون بچسبید و تلاش برای موفقیت کنید

با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
شاید برداشت من اشتباه بود ولی من برداشتم اینکه ایم بیرون ریختنا و اغتشاشات هیچ فایده‌ای نداره و فقط ...

دقیقا مردم برای بهترشدن زندگی دارن جونشون ازدست میدن نه چیزی که این خانم نوشت از ازادی

دقیقا مردم برای بهترشدن زندگی دارن جونشون ازدست میدن نه چیزی که این خانم نوشت از ازادی

نمیدونم مفهوم ازادی از نظر شما چیه

ولی هیچوقت هیچوقت هیچوقت ی مرد نمیتونه بیاد بگه من با هیکل و مو خانم تحریک نمیشم فقط ی دروغه

یادتون باشه هنوز آمار تجاوز و آدم ربایی درمورد خانم‌های جوان زیاده

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی