یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوده شپشو با سس مایونز بکش.باید ٨ ساعت روی سر بمونه.اما رشکو باید ی نفر خیلی باحوصله از توی موهات بکشه بیرون.راه دیگه ای نداره.تا یک ماهم مدام ماسک سس مایونز رو تکرار کنی
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
عزیزم سرکه فکر کنم با توجه به بارداریت اذیتت کنه ولی اسفندو بجوشون بزارش رو سرت خوبه سس مایونزم خوبه از داروخانه شامپوشو گرفتی شونه مخصوصم توش بود؟ اگه بود با اون کف سرتو شونه کن که شپشا با اون شونه بیان پایین اگه شونه نداشت از داروخونه بگیر سرکه هم زیاد استفاده نکن اگه اذیت میشی کف سرتم خشک میشه بعدا بعد یه اسپری داره واسه لباسو اینا چون ممکنه تو لباسو اینا بره ازون اسپری به لباستم بزن به همسرتم اون شامپو رو بده بزنه چون ممکنه اونم بگیره
چون باردار هستی چیزی استفاده نکن. فقط سس مایونز و آب اسپند.
هر روز برو حمام. موهاتو پر نرم کننده کن، بعد با اون شونه خیلی ریز که مخصوص شپش هست موهاتو دقیقا از کف سر شونه کن و هر بار که شونه میکنی توی یه ظرف سرکه بزن که اگه چیزی توشه بیفته. اگر امکانش رو داری موهاتو کوتاه کن که راحت تر باشی