2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 23 پست
اخه ماله من شپشا رفته بود فقط تخم هاش مونده بود دیگه الان تموم شده

عوضیا. من پسرمو بردم خانه بازی، اونجا گرفتیم. خیلی زود فهمیدم. پسرمم درجا کچل کردم چون هرچی از سرش تخم در میاوردم بازم پر بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عوضیا. من پسرمو بردم خانه بازی، اونجا گرفتیم. خیلی زود فهمیدم. پسرمم درجا کچل کردم چون هرچی از سرش ت ...

منم پسرمو کچل کردم!!فقط مطمین باشم ک دیگ نمیرن تو سرش؟؟

دی‌گه نیاز نیست ک بشورمشون؟؟

نه. من با همین اسپری همه پتو و بالشت هامو زدم. و تا دو ماه اثرش میمونه و نمیخواد بشوری دیگه.

فقط چون حامله ای بده شوهرت بزنه یا مامانت. و کاملا اسپری کنه. اسم اسپری درمین هست. ایرانیشو خریدم 75 تومن

منم پسرمو کچل کردم!!فقط مطمین باشم ک دیگ نمیرن تو سرش؟؟

کچل در حد نیم سانت نمیمونه فقط بگرد که تخم نمونده باشه. ما تا از ارایشگاه اومدیم تو آفتاب ایستاده بود پسرم. دیدم یه شپش سفید تازه از تخم درومده داره راه میره سریع کشتمش و وسرمو بردم حمام. خودمم رنگ مو زدم و تموم شد. ولی شما بارداری نمیشه رنگ بزنی

کچل در حد نیم سانت نمیمونه فقط بگرد که تخم نمونده باشه. ما تا از ارایشگاه اومدیم تو آفتاب ایستاده بو ...

چندروز طول کشید تا سرتون پاک پاک شد ؟

من دوروز‌ه سرمو شونه میزنم تو حموم چیزی نمیبینم