2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 72 پست

من همون موقع که جنسیت رو به مامانم گفتم فرداش رفت لباس خرید من خانوادم خریدن ،خودمون به جفت کفش و یه پاپوش و به سرویس غذاخوری چینی و یه مبل عروسکی خریدیم البته هنوز تموم نشده ولی سرویس خواب و کالسکه و کریر و لباس هاشو کفش و بوت و پالتو و ساک و حوله و پتو و پستونک و شیشه شیر اینا گرفته مامانم بقیشم مامانم میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ماهم بود خریدم‌.منم با اینکه تک فرزند بودمو وضع مالی خانوادم خوب یود اما ن من نه همسرم اجازه ندادیم هیچ چیزی بگیرن.همه چیزو خودمون گرفتیم البته تو خریدامون مادرمم بود چون بالاخره تنها نوشه ارزو داشت ک باشه ذوق میکرد و من کل خریدام با مامانمه.اما همشو خودمون دادبم از مینی واش به بالاام گرفتیم.به همه ام گفتیم ک ماماتم اینا خریدن ک بوقت مردم حرف مفت نزنن.واسه من سال ۹۷حدود ۸با ۱۰تومن شد تازه سرویس کالسکه اینا رو خارجی برنداشتم مارک دلیجان برداشتم اما خیلی خوب درومد.دیگه ست تختو کمدو گهواره و همه چیز خریدیم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بزرگتر بشه که شیطون تر میشه خدایی نکرده سر میخوره شما نوزادو حتی توی بغل میتونی بشوری. والا بزرگه ...

بیشتر دیدم پلاستیکه ترسیدم سفت باشه.یعنی شما میگی وان و بگیرم با اون پارچه ک نصب میشه؟

اره دقیقا.نوع زایمانتو انتخاب کردی؟من گاهی روزا استرس زایمان دارم🥴🤣

من دوقلو باردارم با یک جفت بارداری خیلی سختی دارم فقط دعا میکنم که حداقل به هفت ماه برسم مشکلی پیش نیاد 

کلا سزارین میشم

۵ماهم تموم شده تازه وارد ۶شدم ۲۲هفتم

من ۲۴ هفتمه شش ماهمه❤️

تیکرمو هم رو ۳۸ هفته تنظیم کردم

تاریخ زایمان افتاد ۲۸ دی ماه

گفتی ۲۲ بهمن کرک و پرم ریخت😅😅❤️

حالا دکتر هنوز بهم تاریخ نداده سونوی آخر میگن❤️

💕💕

من دوقلو باردارم با یک جفت بارداری خیلی سختی دارم فقط دعا میکنم که حداقل به هفت ماه برسم مشکلی پیش ن ...

اخی😍ان شالله بسلامتی دنیا میان. شوهرمم با داداشش دوقلو بودولی نی نی ما یه قلو.دوتاش پسره؟

من ۲۴ هفتمه شش ماهمه❤️ تیکرمو هم رو ۳۸ هفته تنظیم کردم تاریخ زایمان افتاد ۲۸ دی ماه گفتی ۲۲ ...

دکتر تاریخ تقریبی گف تاریخ دقیق ک اخرا معلوم میشه.گف نهایتش ۲۲ ولی ما زودتر منتطرشیم ۱۹.۲۰

بیشتر دیدم پلاستیکه ترسیدم سفت باشه.یعنی شما میگی وان و بگیرم با اون پارچه ک نصب میشه؟

بیین گلم وان برای این نیست بچه رو توش ول کنی.تا وقتی سفت بشه و‌بتونه بیشیته باید از اسون شور استفاده کنی.

این که شما میگی اسانشور هست اما نه برای اینکه فقط توی اون باشه..اصلا بچه میچاد..باید اونو داخل وان بزاری که اب باشه .خدايي نكرده بيقتع از اسانشور كجا بيفته؟؟ روي زمين؟

.که مال من خودش داخلش داشت..بعد که تونست بشینخ من دیگه اسانشور و برداشتم داخل حود وان میشنیه زیر بانشنم یک چیز نرم طوی داره. بزار ببينم عكس پيدا ميكنن بهت بدم

💕

بیین گلم وان برای این نیست بچه رو توش ول کنی.تا وقتی سفت بشه و‌بتونه بیشیته باید از اسون شور استفاده کنی.

این که شما میگی اسانشور هست اما نه برای اینکه فقط توی اون باشه..اصلا بچه میچاد..باید اونو داخل وان بزاری که اب باشه .خدايي نكرده بيقتع از اسانشور كجا بيفته؟؟ روي زمين؟

.که مال من خودش داخلش داشت..بعد که تونست بشینخ من دیگه اسانشور و برداشتم داخل حود وان میشنیه زیر بانشنم یک چیز نرم طوی داره. بزار ببينم عكس پيدا ميكنن بهت بدم

اين لينكى باز كن

مال من اينه

https://www.google.com/search?client=safari&hl=en-us&q=وان آسان شور نوزاد&tbm=isch&chips=q:وان آسان شور نوزاد,online_chips:تاینی بیبی:AiiPoyzlJcA=&usg=AI4_-kTPQ2S8j90DNRazcCK7hdOWvPNmxA&sa=X&ved=2ahUKEwjMsfmkptj6AhWjh_0HHaxBAaIQgIoDKAB6BAgKEAo&biw=414&bih=716&dpr=3#imgrc=cXMLhpdtYK2MNM

💕