2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 72 پست
مبارک باشه مرسی ک گفتید.منم میخوام ضروری بگیرم چون جام کوچیکه غیر اونام خوندم بالا استفاده میمونه

راستشو بخوای من سر اولی همچی گرفتمم از همه چیم استقاده کردم

الانم برای دومی دارم مصرف میکنم

از کالسکه و‌کریز صندلی ماشین صندلی غذا غیره..

میگم نگی خودش گرفتت به من میگه نگیر😅

ولی وقتی نه جاشو داری نه میحوای پدر مادرت اذیت بشند کار خوبی میکنی

سبک بخر به سلامتی و دلخوش❤️

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=254543724]آره ۷ ماهگی برو بخر  ایشالله یه بچه تپل و ناز بیاد تو بغلت که لباس های سایز دو فقط اندازه ش با ...[/QUOT🤣🤲🏻میخوام تخت کنار مادر و کمد کالسکه و آسانشور حمام با لباس و وسایل بهداشتی و چن تایی اسباب بازی بگیرم 

راستشو بخوای من سر اولی همچی گرفتمم از همه چیم استقاده کردم الانم برای دومی دارم مصرف میکنم از کال ...

ممنونم.اره تخت کمد کالسکه اسان شور حمام چون از مامانم اینا دورم راحت حمومش کنم اولا با لباس و اسباب بازی و این ضروریا

تو یه روز خرید نکن یه روز کمد یا تخت  یه روز کالسکه و... یه روز لباس و پتو و... یه روز هم ش ...

عه نمیشه؟ اخه تهران دوتا مرکز بزرگ سیسمونی پیدا کردم گفتم برم همونجا بخرم از تا غروب.چیزاییم ک میخوام نوشتم

چرا بابا من توی  دوساعت خرید کردم!

اره ب نظر منم میشه چون جهاز نیس ک یبار بری قسمت چینی یبار برقی یبار پلاستیک.همه مغاز ها بازار سیسمونی همه چیو کامل دارن حالا ادم برا تنوع و سلیقه و قیمت جاب جا میشه

ممنونم.اره تخت کمد کالسکه اسان شور حمام چون از مامانم اینا دورم راحت حمومش کنم اولا با لباس و اسباب ...

اسان شور حتما جنس خوب بخر

پلاستکیش محکم باشه جنس خوب.

منم با اینکه دوتا دارم واردم ولی واقعا عالیه..

یک کاسه کوجیک پلاستکی هم بخر با اون اب بریز سرش.

تب سنج فراموش نکن خیلی واجبه

خشک کن بزرگ بسته بندی بخر از وسط نصف کن.

فینگیر هم خیلی خوبه

💕

اسان شور حتما جنس خوب بخر پلاستکیش محکم باشه جنس خوب. منم با اینکه دوتا دارم واردم ولی واقعا عالیه ...

پسلاتیکیشو دیدم سر بچه درد نمیگیره؟دختر خالم از اینا ک مث نی نی لالای ولی ثابت از اونا گرفته خیلیم راضیه بچه روش میزاری میشوری

اسان شور حتما جنس خوب بخر پلاستکیش محکم باشه جنس خوب. منم با اینکه دوتا دارم واردم ولی واقعا عالیه ...

خشک کن منظورتون از این پارچه ها ک قدیم ب عنوان کهنه بود برا پاک کردن بدن بچه بعد شستشو؟

پسلاتیکیشو دیدم سر بچه درد نمیگیره؟دختر خالم از اینا ک مث نی نی لالای ولی ثابت از اونا گرفته خیلیم ر ...

پلاستیکی داخلش باید اسانشور بزاری

دیگه مال من خودش داره

مال اولی داخاش اسفنج داشت.

اون که میگی برای حمام خوب نیتس کاربردش خیلی کمه

اونو میزارن داخل وان

💕

خشک کن منظورتون از این پارچه ها ک قدیم ب عنوان کهنه بود برا پاک کردن بدن بچه بعد شستشو؟

اره

الان بسته بندین خوشگل طرحدار 

بسته های ۴ تایی

ولی خیلی بزرگن من از وسط نصف کردم  د‌‌وتاشو

دوتای دیگه ه به عنوان رو انداز سبک و از زیر‌حوله میپوشونم

💕