2777
2789

همین الان داشتم میخوندمش من دوتا گوشی دارم یه گوشیم تو‌دست دخترم بود زیرسینم داشت شیر میخورد تو همون حالت خوابش برد منم با گوشی دیگم تو نی نی سایت داشتم این تاپیک جن و اینچیزا رو میخوندم یهو دیدم یه صدای چیک چیک میاد قلبم داشت وایمیساد بعد دور و برمو همش نگا میکردم یهو دیدم گوشی زیر دست دخترم رفته رو حالت دوربین دستشم روش بوده پشت سر هم عکس میگرفته 😂😂😂😂😂😂 انقد خندیدم بعدش

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

تو هم فکر کردی جنه  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم فکر کردی جنه    

اره خب داشتم همش پیامای بچه ها ومیخوندم ک درمورد جن گفته بودن یهو صدای چیک چیک ‌پشت سر هم اومد هرچی هم نگا میکردم چیزی نمیدیدم فک کردم جن دور و برمه😂

منم وقتی داشتم میخوندمش از اشپزخونم یچی افتاد زمین  قلبم وایستاد یلحظه

چقد بده اصلا دیگه این‌تاپیکا رو‌نمیخونم ادم توهمی میشه

تو الان نباید سر درست باشی خانم دکتر

امیدمون به توئه فردا به بادمون ندی تو مطب  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اره خب داشتم همش پیامای بچه ها ومیخوندم ک درمورد جن گفته بودن یهو صدای چیک چیک ‌پشت سر هم اومد هرچی ...

وای من یسری فیلم‌های جن‌گیر رو نگاه میکردم فقط یبار تو حموم ترسیدم گفتم الان دستش از تو دیوار درمیاد منو میگیره

الان باردارم دلم میخواد بازم ببینم نمیتونم  

وای من یسری فیلم‌های جن‌گیر رو نگاه میکردم فقط یبار تو حموم ترسیدم گفتم الان دستش از تو دیوار درمیاد ...

من اصلا نمیتونم اینجور فیلمایی رو ببینم بعضی وقتا ک‌ شوهرم داره نگا میکنه ناخوداگاه چشمم میخوره ب تلویزیون شب میاد تو خوابم😅

دلت میاد ؟    کلاسا شروع نشده آخه

خیلی درس خوندیا نوش جونت خوشحالی و موفقیت  

من اصلا نمیتونم اینجور فیلمایی رو ببینم بعضی وقتا ک‌ شوهرم داره نگا میکنه ناخوداگاه چشمم میخوره ب تل ...

ترسویییااا  

حالا جالبه شوهرمنم از همه بیشتر می‌ترسه ازاینجور چیزها

من خودم تنهایی نگاه میکنم

بهم میگه خیلی شجاعی شبها تنها میخو ابی من شبکارم

ترسویییااا     حالا جالبه شوهرمنم از همه بیشتر می‌ترسه ازاینجور چیزها من خودم تنهایی نگا ...

شدیداااا ترسووو