2777
2789
عنوان

دوباره پستونک دادن به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست
در مورد پوشک که صدق نمیکنه اتفاقا هر چی به سه سال نزدیک تر باشه بهتره

باشه گلم شما هر جور حس میکنی خوبه انجام بده

من چون دو تا بچه با تجربه های متفاوت داشتم خواستم کمکت کنم وگرنه ربطی به من نداره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه گلم شما هر جور حس میکنی خوبه انجام بده من چون دو تا بچه با تجربه های متفاوت داشتم خواستم کمکت ...

باور کن خوش شانس بودی که قبل از اینکه بگیری خودش پس زده،بخدا خوش شانسی چیز خوبیه چرا مقاومت میکنی؟من الان دوس داشتم جای شما بودم تو این زمینه

باور کن خوش شانس بودی که قبل از اینکه بگیری خودش پس زده،بخدا خوش شانسی چیز خوبیه چرا مقاومت میکنی؟من ...

عزیزم حالت خوبه؟

چون بنظر متوجه حرف ها نمیشی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم حالت خوبه؟ چون بنظر متوجه حرف ها نمیشی

البته عذرمیخوام حس کردم لحنم بدخونده میشه تو متن چون دارم تایپ میکنم ممکنه متوجه حالات نشید فکر کنید دعوا دارم  

منظورم اینه بخاطر نی نی ات حالت خوب نیست الان و ناراحتی متوجه حرفام نمیشی و دلت میخواد کار خودت رو بکنی

ببین من سر پسرم خیلی اذیت شدم یسری نکات رو رعایت نکردم که سر دخترم با انجامشون خیلی اوضاع راحت ترشد واینکه شما درست میگی دخترم خیلی باهوش تر هم هست و خب این کار من رو ساده تر میکنه

ولی به طور کلی بچه ها قلق دارن

برای همین میگم نباید زیاد طولانی بشه این عادات که ترکشون سخت میشه

حالا شما هر جوری آرومت میکنه رفتار کن شاید به عنوان یه مادر حس میکنی صلاح بچه ات تو اینه که باز پستونک بدی بهش

همونکار رو بکن که حس میکنی خوبه

یعنی کنار میاد باهاش؟کی؟کسی رو دیدی انقدر طول بکشه ناراحتیش؟

يكي از فالميلمون دير وقت پستونك ميخورد اخرش ك ازش گرفتن انگشت شصتش و ميخورد الان به سن بلوغ رسيده وقتي ميخاد بخوابه ميكنه دهنش انگشتش الان كج شده از بس مكيده لب و چونش هم زشت شده

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نوشته بودین بچه تون حساسیت به پروتین گاوی داشته خواستم امکانش باشه کمکم کنی. علایم پسر شما چی بود و شکر خدا کی درست شد? علامت پسر من فعلا خلط در مدفوع هست و دکتر بهش شیر پپتی داده

ای کاش از همون اول نمیدادی...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نو ...

سلام عزیزم،من دختر دارم،تا دو سال حدودا طول کشید،تو مدفوعش خلط و خون بود و اسهال داشت،و اگزما شدید یعنی تمام بدنش مثل اسکاچ زبر بود،دکتر فوق تخصص آلرژی ببریدش،دکترای متخصص فقط الکی شیر عوض میکنن،اگه تهرانید دکتر فریبرز زندیه من بردمش با شیر مناسب درست شد،شیرش خاص بود فقط با دستور دکتر فوق تخصص باید میرفتیم از داروخانه هلال احمر میگرفتیم،اسم شیرش نئوکیت بود

سلام عزیزم،من دختر دارم،تا دو سال حدودا طول کشید،تو مدفوعش خلط و خون بود و اسهال داشت،و اگزما شدید ی ...

ممنونم‌که جواب دادین. بله پسرم رو پیش فوق الرژی میبرم ولی به پسرم شیر پپتی داده. خدهروشکر که دختر نازمون حااش خوب شده. ببخشید وقتتونم میگیرم ولی میتونم بپرسم مواد غذایی که بهش میساخت و میتونستید بهش بدید چیا بود ؟

ممنونم‌که جواب دادین. بله پسرم رو پیش فوق الرژی میبرم ولی به پسرم شیر پپتی داده. خدهروشکر که دختر نا ...

عزیزم برنج و مرغ و گوشت و هویج و کدو و سیب زمینی و عدس اینا رو یادمه