2777
2789

دختر من ۹سالشه

بچه های شما خودشون همیشه اتاقشون رو مرتب میکنن

اگه لباسها شون موقع تعویض بزارن بمونه و بعد چند ساعت جمع کنن چیکار میکنید

کلا تنبیه دارید یا نه

دخترم ۶ سالشه..تنبیه نه، ولی بهش یاد دادم هرچیزی جاش کجاست.بعضی وقتا کمکم میکنه و لباسای خودش رو مرتب میکنه تو کمدش..بعضی وقتا هم نه..میگه نمیتونم..اجبارش نمیکنم

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دخترم ده سالشه هیچ وقت اتاقش رو مرتب نمیکنه تازگی ها لباساش. و فقط جمع میکنه تنبیه نمیکنم ولی غر میزنم بعضی وقتا که خیلی نامرتب باشه اجازه نمی‌دونم تیوی ببینه تا مرتب نکنه خیلیییی کم پیش میاد البته 

دخترم چهار سال و نیمشه بهش بعضی کارا نه همه رو میدم انجام بده کمی سرش داد میزنم که سریع جمع کن اونم میترسه جمع میکنه ولی دعوا و کتک نه  البته جدیدا میبینم بدون  اینکه بگم خودش جمع میکنه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اتاق رو آره تمیز می‌کنه  ولی لباسش بمونه بعدا جمع کنه نه تنبیه نمیکنم  بهش میگم میاد برم ...

تنبیه بدنی نه

مثلا تی وی یا بازی یا خوراکی که دوست داره

ببین دخترم صبح لباس برعکس درمیاره رو زمین و میره مدرسه

من حساسم یا اشکال نداره

دختر من ماشاالله هزار ماشاالله دست راست منه....نصف کارام و انجام میده البته من بهش میگم انجام نده اما خودش اصرار داره 

۹ سالشه ...به خدا میره مدرسه انگار یه چیزی کم دارم....بی حس واسه خودم می شبنم...چراغ خونمه...مامانش فداش بشه....در عوض دومی پیش دبستانی هست از مدرسه که میاد کل وسایل و لباسش پخش و پلاس....کلا از همه نظر متفاوت هستن

من دخترام سه ودوازده ساله اند 

دخترداشتن خیلی خوبه خداروشکرکه خدابه ماگل های خوبی هدیه کرده ان شاالله خداحفظشون کنه 

تنبیه من فقط سکوت وحرف نزدن مثلا برای یک ساعته خودشون میان معذرت خواهی